Vi er i øjeblikket ved at opdatere vores hjemmeside, og arbejder intensivt på at tilføje manglende indhold.

Book et bord

RESTAURANT MED SMAGFULDE HVERDAGSRETTER OG GASTRONOMISKE MENUER AF LOKALE RÅVARER

GLÆD DIG TIL AT SMAGE RETTERNE FRA HOTELLETS KØKKEN, SOM SIDEN 1835, HVOR HOTELLET FIK TILDELT PRÆDIKATET ’KGL. PRIVILEGERET KRO’, HAR SERVERET MAD TIL SMÅ OG STORE MAVER.

En af Danmarks mest kendte kokke og gastronomiske iværksættere, Claus Meyer overtog hotellet i 2006 og hans madfilosofi gennemsyrer restaurantens menukort. Lokale, udvalgte og nyhøstede råvarer af høj kvalitet og med mest mulig økologi skal genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og give madoplevelser ud over det sædvanlige.

GOD FROKOST, GASTRONOMI OG LÆKKER HUSMANDSKOST

Glæd dig til at smage restaurantens frokostretter, den særlige “husmandskost” (smagfulde hverdagsretter, som typisk er hentet fra Claus Meyers kogebog ”Almanak”) samt gastronomiske 3- og 5-retters sæson-menuer, der i bedste “New Nordic”-stil skifter i takt med årstiderne.

BESØG VORES GÅRDBUTIK

Hotellet har også egen Gårdbutik med kvalitetsprodukter fra lokale, stolte og passionerede fødevareproducenter.


MORGENMAD 

Kom og oplev den hyggelige stemning med en god morgenmad på Hotel Saxkjøbing.

FROKOST 

Kom og oplev den hyggelige stemning med en god frokost på Hotel Saxkjøbing.

Aften

Kom og oplev den hyggelige stemning og gode service i vores dejlige restaurant. Du kan vælge mellem en masse spændende retter fra menukortet.

Husmandskost

Serveres søndag til torsdag fra kl. 17.30. Er du træt af selv at lave mad på en hvedagsaften? så kig forbi hotellet, hvor vi serverer et dejligt måltid mad.

HØJTIDER 

Hotellet er den rolige oase, væk fra det travle liv. Her går tiden lidt langsommere og der er ro til fordybelse, omhu og god service. Væggene er charmerende skæve, gulvene knirker og en duft af veltillavet mad blander sig med lyden af glade stemmer.

Glæd dig til at sætte tænderne i et saftigt, økologisk æble, håndplukket fra Meyers egen æbletræsplantage på øen Lilleø – det er nemlig sådan oplevelsen starter.