Smagfulde hverdagsretter og gastronomiske sæson-menuer af lokale råvarer

Glæd dig til at smage retterne fra hotellets køkken, som siden 1835, hvor hotellet fik tildelt prædikatet ’Kgl. Privilegeret Kro’, har serveret mad til små og store maver. En af Danmarks mest kendte kokke og gastronomiske iværksættere, Claus Meyer overtog hotellet i 2006 og hans madfilosofi gennemsyrer menukortet. Lokale, udvalgte og nyhøstede råvarer af høj kvalitet og med mest mulig økologi skal genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og give madoplevelser ud over det sædvanlige.

Glæd dig til at smage vores frokostretter, den særlige “husmandskost” (smagfulde hverdagsretter, som typisk er hentet fra Claus Meyers kogebog ”Almanak”) samt gastronomiske 3- og 5-retters sæson-menuer, der i bedste “New Nordic”-stil skifter i takt med årstiderne. Hotellet har også egen Gårdbutik med kvalitetsprodukter fra lokale, stolte og passionerede fødevareproducenter.