RESTAURANT MED SMAGFULDE HVERDAGSRETTER OG GASTRONOMISKE MENUER AF LOKALE RÅVARER
GLÆD DIG TIL AT SMAGE RETTERNE FRA HOTELLETS KØKKEN, SOM SIDEN 1835, HVOR HOTELLET FIK TILDELT PRÆDIKATET ’KGL. PRIVILEGERET KRO’, HAR SERVERET MAD TIL SMÅ OG STORE MAVER.
En af Danmarks mest kendte kokke og gastronomiske iværksættere, Claus Meyer overtog hotellet i 2006 og hans madfilosofi gennemsyrer restaurantens menukort. Lokale, udvalgte og nyhøstede råvarer af høj kvalitet og med mest mulig økologi skal genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og give madoplevelser ud over det sædvanlige.
Frokostmenu
Kom og oplev den hyggelige stemning med en god frokost på Hotel Saxkjøbing.
Aftenmenu
Kom og oplev den hyggelige stemning og gode service i vores dejlige restaurant. Du kan vælge mellem en masse spændende retter fra menukortet.
GOD FROKOST, GASTRONOMI OG LÆKKER HVERDAGSMAD
Glæd dig til en god dansk frokost med smørrebrød eller gastronomiske 3- og 5-retters sæson-menuer, der i bedste “New Nordic”-stil skifter i takt med årstiderne.