Book et ophold

Se ledige værelser

VELKOMMEN TIL HOTEL SAXKJØBING

ET CHARMERENDE OG HYGGELIGT LILLE HOTEL

VI HAR FOKUS PÅ GOD SERVICE OG KÆRLIGHED FOR LOKALE RÅVARER

Bag den gamle hoveddør venter en rar og favnende verden fra en svunden tid. Her går tiden lidt langsommere og der er ro til fordybelse, omhu og god service. Væggene er charmerende skæve, gulvene knirker og en duft af veltillavet mad blander sig med lyden af glade stemmer fra gæster og personale.

ET NATURLIGT SAMLINGSSTED

Hotel Saxkjøbing har i århundreder været et naturligt og indbydende samlingssted for folk fra nær og fjern. Midt på byen torv, tæt på fjorden og med dybe rødder i den lollandske muld byder det gamle hotel indenfor til en ægte, hyggelig og hjertevarm atmosfære.

De fredede, historiske bygninger er nænsomt restaureret for et større to-cifret millionbeløb og restaurant, lounge, festsal, gårdhave
og en del værelser fremstår moderne og mere indbydende end nogensinde før. Den kendte kok og iværksætter Claus Meyer har ejet hotellet siden 2006, og hans madfilosofi gennemsyrer menukortet. Køkkenet laver gastronomi på tårnhøjt niveau og arbejder – i tæt samarbejde med de lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter – på at genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og produkter.

Glæd dig til et helt særligt besøg – og oplev gamle dyder som omhyggelighed, kvalitet og professionel service.


GENEREL INFORMATION

Praktiske oplysninger og generel information om ophold på Hotel Saxkjøbing.

HISTORIE

Hotel Saxkjøbing har i mere end 200 år været samlingspunkt for indbyggerne i den lille købstad, Sakskøbing – og kunne i 2010 fejre 175 års jubilæum for bevilling som Kongeligt Privilegeret Kro.