Velkommen til et charmerende, hyggeligt lille hotel med stor kærlighed for lokale råvarer og hjertevarm service

Bag den gamle hoveddør venter en rar og favnende verden fra en svunden tid. Her går tiden lidt langsommere og der er ro til fordybelse, omhu og god service. Væggene er charmerende skæve, gulvene knirker og en duft af veltillavet mad blander sig med lyden af glade stemmer fra gæster og personale. Hotel Saxkjøbing har i århundreder været et naturligt og indbydende samlingssted for folk fra nær og fjern. Midt på byen torv, tæt på fjorden og med dybe rødder i den lollandske muld byder det gamle hotel indenfor til en ægte, hyggelig og hjertevarm atmosfære.

De fredede, historiske bygninger er nænsomt restaureret for et større to-cifret millionbeløb og restaurant, lounge, festsal, gårdhave
og en del værelser fremstår moderne og mere indbydende end nogensinde før. Den kendte kok og iværksætter Claus Meyer har ejet hotellet siden 2006, og hans madfilosofi gennemsyrer menukortet. Køkkenet laver gastronomi på tårnhøjt niveau og arbejder – i tæt samarbejde med de lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter – på at genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og produkter.
Glæd dig til et helt særligt besøg – og oplev gamle dyder som omhyggelighed, kvalitet og professionel service.