Hotel og restaurant på Torvet i Sakskjøbing. Åben hele året

Kontakt Hotel Saxkjøbing

Ring til os på Tlf. 54 70 40 39 eller send os gerne en mail til kontakt@hotel-saxkjobing.dk

 

Her finder du os

HOTEL SAXKJØBING
Torvet 9
4990 Sakskøbing

Tlf. +45 54 70 40 39
kontakt@hotel-saxkjobing.dk

 

Find vej

Klik på linket og se hvor Hotel Saxkjøbing ligger.

Google Maps

Ledige stillinger på Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing søger tjenere, fuldtid og deltid.

Har du interesse for mad, vin og god service? Så er det muligvis dig vi leder efter. Vi søger nemlig glade og smilende kollegaer, som har mod på at være en del af vores team, og som har lyst til at give vores dejlige gæster en unik oplevelse.

Hos os får du et sjovt og spændende arbejde, som sagtens kan passes sammen med at studere. Din erfaring er ikke det afgørende, men det er vigtigt, at du er udadvendt, nysgerrig og har en sund interesse for mad og vin. Den viden du ikke har om mad og vin, skal vi nok sørge for oplæring i.

 

Om Hotel Saxkjøbing

Midt på torvet i Sakskøbing ligger vores dejlige hotel, som har ligget her siden 1827. Til frokost serverer vi klassisk smørrebrød efter de bedste danske traditioner, men også med et moderne fingeraftryk. Claus Meyer er indehaver af hotellet, og det kan ses på den mad der serveres i restauranten, med klare indtryk fra både den moderne nordiske og den klassiske danske gastronomi.

 

Om dig

Du er nysgerrig, åben og har lyst til at møde nye mennesker. Du vil gå den ekstra mil for at sikre vores gæster den bedste oplevelse for vores gæster. Du arbejder struktureret – også når der er travlt. Du er positiv, udadvendt og smilende.

 

Det kan vi tilbyde dig

Engagerede kollegaer, der arbejder professionelt og samtidig har fokus på, at det skal være sjovt at komme på arbejde. Grundig oplæring i menu sammensætning og vinkort.

 

Hvad gør du så nu?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send en ansøgning og et CV til køkkenchef Lars Vangsgaard på lars@hotel-saxkjobing.dk, mærket ’ansøgning som tjener’.