Gå ikke glip af vores unikke events året rundt på hotellet.

Det sker på hotellet

På hotellet elsker vi at invitere indenfor til helt særlige oplevelser. Store som små – og for alle. Vi inviterer ofte gode navne ind til at stå for underholdningen, tale om spændende emner eller spille musik. Når der er fulde huse summer den smukke, gamle Teaterstemning af god stemning og gode grin – vi håber at se dig. Følg med i kalenderen nedenfor, hvor du kan se de kommende events og tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, hvis du vil være den første til at høre om nye events.

all

Burgerbanko (august)

Pris: 250 kr.

Det er med stor fornøjelse, at vi her kan løfte sløret for et nyt initiativ på hotellet i 2024 - Burgerbanko. Vi inviterer hver den første tirsdag i måneden indenfor til musikbanko med radiovært og professionel bankomester Thomas Vibe, der på aftenen udskifter de 90 tal med 75 velkendte danske musik numre. Menuen byder på en saftig burger tilberedt med lokalt oksekød, hotellets syltede agurker og rødløg, mild cheddarost, frisk salat og tomat, det hele lagt i en let-ristet hjemmebagt briochebolle smurt med hjemmelavet ketchup og sennepsmayonnaise. Dørene åbner kl. 17.30, hvor drikkevarer og bankoplade udleveres. Kl. 18.00 går vi til bords.

06

aug

Oplev Sydhavsøerne

Udforsk Lolland-Falster og oplev et stykke Danmark, der er så meget mere end sukkerroer, storslåede slotte, borede knallerter og pittoreske herregårde. Vi har talt med dedikerede indfødte og samlet vores egne yndlingssteder sammen til denne Lolland-Falster insider-guide.

Nedenfor finder du en række links til vores anbefalinger. De fleste af vores ansatte er fra Lolland, Falster og de små øer og de fortæller gerne om deres personlige yndlingssteder – og oplevelser.

Dodekalitten
Knuthenlund Gods
Lilleø – stor skønhed
Lollands smukkeste strand
Falsters dejligste strand
Byer, øer og steder på Lolland-Falster
Fuglsang Kunstmuseum – arkitektur, kunst og natur
Skejten – natur på den store måde
Tag på tur med anemonen
Middelalder-action
Evolutionsmuseet i Knuthenborg Safaripark