Book et ophold

Se ledige værelser

HOLD DIT ARRANGEMENT PÅ HOTEL SAXKJØBING

RECEPTION, FEST, FØDSELSDAG, JUBILÆUM OG ANDRE SELSKABER

Du er i centrum, når vi planlægger arrangementer på Hotel Saxkjøbing. Sammen sørger vi for et skræddersyet arrangement, som passer til dig.

Vi har lokaler der passer til alt fra 10 personer og op til 150 personer.

DU ER NOGET HELT SPECIELT – OG DET SKAL DIN FEST OGSÅ VÆRE.

HER PÅ HOTELLET FÅR DU HISTORISK CHARME OG HELT SÆRLIGE MADOPLEVELSER …

Historien emmer ud af væggene, og atmosfæren er afslappet og hyggelig. Et besøg på Hotel Saxkjøbing er på én gang både luksus og helt nede på jorden. Vi har i mere end 200 år været et naturligt og favnende samlingssted, når folk fra nær og fjern ønskede at fejre livets små og store begivenheder.

Det historiske hotel er nænsomt restaureret. Restaurant, lounge, festsal, gårdhave og en del værelser er nyrenoverede og hotellet fremstår smukkere og mere indbydende end nogensinde før.

Køkkenet laver gastronomi på tårnhøjt niveau med sæsonens råvarer fra lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter. Glæd dig til lokale madoplevelser ud over det sædvanlige og service på højt niveau, omgivet af charmerende, historiske rammer og et passioneret personale.

Fra I træder ind ad den gamle hoveddør vil vi gøre alt for at give dig og dine gæster den bedste dag.


KONFIRMATION 

Hold konfirmation på Hotel Saxkjøbing.

BRYLLUP 

Hold bryllup på Hotel Saxkjøbing.

BRUNCH SELSKAB

Ønsker I at fejre barnedåben eller fødselsdagen med en dejlig brunch?

RECEPTION OG JUBILÆUM

Hold reception og jubilæum på Hotel Saxkjøbing.

BEGRAVELSE 

Skal I holde begravelse, bisættelse eller mindehøjtidelighed så er vi naturligvis behjælpelige med det efterfølgende arrangement.

AFHOLDELSE AF SELSKAB PÅ HOTEL SAXKJØBING

Smukt veldækket bord med hvide duge, stofservietter, årstidens blomster i vaser, masser af levende lys på bordene, bordopstilling efter ønske og i et af hotellets smukke gamle lokaler tilpasset selskabets størrelse.