Selskabsmenuer – Forår 2024
Vores selskabsmenuer er skabt med omhu og dedikation af vores køkkenchef Lars Vangsgaard (tdl. Søllerød og Bandholm). Der arbejdes med det bedste vores lokale producenter har at byde på, så vi kan byde jer på en kulinarisk rejse gennem vores region. Uanset om I er til en overdådig middag, en elegant reception eller en intim fest, har vi selskabsmenuer, der vil imødekomme enhver smag og anledning.
Nedenfor et par eksempler på selskabsmenuer for foråret og sommeren – disse er vejledende – et sæsonbillede på, hvad det kunne være.
Kontakt os og hør nærmere på tlf. 54 70 40 39 eller kontakt@hotel-saxkjobing.dk
Marts-april
Forretter
Rimmet laks med porreaske, syltede porrer, små salater og friske urter, sauce af saltet kærnemælk skilt med porreolie.
Citrussaltet kammusling med kørvelbouillon, agurk og peberrodsmayonnaise.
Bisque af strandkrabber fra Smålandshavet med tomat, croutons af surdejsbrød og syltet porrer.
Tatar af lokalt oksekød, confiteret æggeblomme og saltet æggeblomme, syltede og stegte løg
Hovedretter
Helstegt kalvemørbrad, morkel farseret med valnødder, bagte rødbeder og rødvinssauce smagt til med morkel.
Dalbakkegård kylling – stegt kyllingebryst med confit af låret, ramsløgs blanquette sauce, syltede rabarber og bladbeder.
Bagt torsk fra Langø med broccoliasparges, forårssalat og broccolipuré. Sauce kogt på fiskeben med friske urter.
Alle hovedretter serveres med små kartofler vendt i syrnet smør med friske urter.
Oste og desserter
3 danske oste serveret med smørristet rugbrød, hotellets knækbrød og syltet sødt.
Hasselbach æble med hvid chokolade ganache og grøn æblesorbet.
Rabarberpairfait med marengs, kold rabarberbouillon og citronverbena.
Maj-juni
Forretter
Rimmet laks med porreaske, syltede porrer, små salater og friske urter, sauce af saltet kærnemælk skilt med porreolie.
Citrussaltet kammusling med kørvelbouillon, agurk og peberrodsmayonnaise.
Bisque af strandkrabber fra Smålandshavet med tomat, croutons af surdejsbrød og syltet porrer.
Tatar af lokalt oksekød, confiteret æggeblomme og saltet æggeblomme, syltede og stegte løg.
Hovedretter
Helstegt kalvemørbrad, morkel farseret med valnødder, grønne asparges og rødvinssauce smagt til med morkel.
Dalbakkegård kylling – stegt kyllingebryst med confit af låret, ramsløgs blanquette sauce, syltede rabarber og bladbeder.
Bagt torsk fra Langø med grønne asparges, salat og broccolipuré. Sauce kogt på fiskeben med friske urter.
Alle hovedretter serveres med små kartofler vendt i syrnet smør med friske urter.
Oste og desserter
3 danske oste serveret med smørristet rugbrød, hotellets knækbrød og syltet sødt.
Citronfromage med friske jordbær fra Sydhavsøerne, kakao marengs og rød skovsyre.
Rabarberpairfait med marengs, kold rabarberbouillon og citronverbena.