Moderne krokøkken i smukke rammer
Høj som lav har været bespist i Hotel Saxkjøbings smukke restaurant med de høje paneler og kulørte glasmosaiklofter siden 1835. Restauranten inviterer i dag stadig indenfor til både hverdag og fest. Vi har menuer til alle anledninger og til både den lille og store sult – også ud af huset.
Claus Meyer overtog hotellet i 2006. Hotellets køkken kan bedst betegnes som et moderne krokøkken båret af sæsonens råvarer. Menuen er inspireret af Det Nye Nordiske Køkken med et nik til det franske og det klassisk danske. Enkel og ærlig mad, der tager afsæt i råvaregrundlaget og naturens gang på Lolland og øerne i Smålandshavet.
Claus er født i Sundby på Lolland og driver i dag frugtplantager på Lilleø. Der er ikke den råvareproducent, han ikke kender på Sydhavsøerne. Hotellet får blandt andet æbler, pærer og kvæder fra Lilleø, grøntsager fra Bøtø, fjordrejer fra Guldborg, strandkrabber fra Smålandshavet, pighvar fra Langø ved Nakskov og lam fra Krenkerup.