Forkæl alle sanser med et gourmetophold på Hotel Saxkjøbing.
Vi genoptager en gammel tradition, når Claus Meyer igen inviterer venner, blandt de kokke som har været med til at definere den danske restaurantscene de sidste 25 år, til at levere gæstespil på Hotel Sakskøbing. Gæstekokken står for aftenens menu, som naturligvis tager afsæt i sæsonen og byder på en række af gæstekokkens signaturretter, holder en udvidet menupræsentation og bidrager desuden til næste dags morgenbuffet.
Nyd eftermiddagskaffe fra det lokale kafferisteri Ubuntu og Charlottes hjemmebag, 1 glas æbleisvin fra vores egen æbleplantage på Lilleø i en af vores hyggelige stuer 15-17
I selskab med Claus Meyer, Erwin Lauterbach el. Francis Cardenau begynder aftenen med velkomstdrink, herefter serveres en 5 retters menu samt kaffe og hjemmelavede petit fours i vores stemningsfyldte og smukke teatersal.
Når aftenen når sin afslutning, gås til køjs på et af vores charmerende værelser. Vågn op til vores lækre morgenbuffet med lokale specialiteter og gæstekokkens signaturret.
28. februar – Claus Meyer
Inkl. Eksklusivt foredrag med Claus Meyer fra kl. 17-18
Pris pr. person fra kr. 1.745 i delt dobbeltværelse
1. marts – Claus Meyer
Inkl. Eksklusivt foredrag med Claus Meyer fra kl. 17-18
Pris pr. person fra kr. 1.745 i delt dobbeltværelse
14. marts- Erwin Lauterbach
Pris pr. person fra kr. 1.595 i delt dobbeltværelse
15. marts – Erwin Lauterbach
Pris pr. person fra kr. 1.595 i delt dobbeltværelse
4. april – Francis Cardenau
Pris pr. person fra kr. 1.595 i delt dobbeltværelse
5. april – Francis Cardenau
Pris pr. person fra kr. 1.595 i delt dobbeltværelse