Persondatapolitik

Kære Gæst

Som følge af EU’s nye persondataforordning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, er vi forpligtiget til at oplyse vores gæster om, hvordan vi behandler, bruger, opbevarer og sletter persondata.

1.Vi er den dataansvarlige 

Hotel Saxkjøbing A/S er dataansvarlig for behandlingen af personlige oplysninger. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Hotel Saxkjøbing
Torvet 9
4990 Sakskøbing

CVR. 29792534
Tlf. +45 54 70 40 39

2.Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores dataansvarlige. 

Du kan kontakte vores dataansvarlige på følgende måde​

– På tlf.  +45 54 70 40 39
– Ved brev: Hotel Saxkjøbing A/S, Torvet 9, 4990 Sakskøbing.

3.Formål med behandling af dine personoplysninger

Når du reserverer et hotelophold hos Hotel Saxkjøbing A/S, giver du følgende oplysninger

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse

Vi bruger dit navn i vores system til at kunne reservere et værelse til dig. Når du ankommer til hotellet, vil vi kunne anvise det ønskede værelse til dig ved fremsigelse af dit navn.

Vi registrerer dit tlf. nr. og din e-mailadresse, så vi kan kommunikere med dig omkring din reservation. Vi bruger også din adresse og e-mail, hvis vi får brug for at skulle fremsende en regning til dig, eller hvis vi sender nyhedsbreve ud. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til en tredjepart.

4. Opbevaring / sletning af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i vores online bookingsystem Spectra samt i vores online økonomisystem e-conomic. Vi sletter ikke dine oplysninger i vores system, da de bruges ved fremtidige reservationer. Skulle du ønske at blive slettet i vores kartotek, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores dataansvarlige, og dine oplysninger vil efterfølgende blive slettet fra vores kartotek.