Julefest på Hotellet (6. December)
Fra 495,- pr kuvert
Kom til Julefest på Hotellet hvor vi åbner op for god mad, hyggelig julestemning og fantastisk underholdning, med julebuffet, musik & dans. Vælg mellem Lille, Mellem eller Stor Pakke.
Book BilletterJulefest på Hotellet (13. December)
Fra 495,- pr kuvert
Kom til Julefest på Hotellet hvor vi åbner op for god mad, hyggelig julestemning og fantastisk underholdning, med julebuffet, musik & dans. Vælg mellem Lille, Mellem eller Stor Pakke.
Book BilletterJulemiddag på Hotellet (7. December)
3 Serveringer for 495,-
Vi indbyder jer til en mere dæmpet og hyggelig stemning hvor julemiddagen bliver serveret på fade og deles af hele bordet. Perfekt til familiearrangement eller middag med gode venner.
MENU
1. Servering: Hjemmegravad laks med confiteret fennikel, saltet citron & ’rævesovs’
Vol au vent med fasan i velouté sauce, toppet med svampe, skorzonerrod & friske æbler
Carpaccio af krondyr med syltede Karl Johan svampe, vintersalat med enebærolie, blommeeddike & røgede mandler.
2. Servering: And – Stegt bryst & confiteret lår med sauté af rosenkål & mandler, rødkålssalat med valnødder, saltbagt selleri stegt i brunet smør, aspargeskartofler & andesauce med appelsin & varme krydderier.
3. Servering: Den hvide dame med trøffel, sprødt brød, nødder i urtehonning & kanelsyltede druer
Vanilje & hvid chokolade parfait med kirsebærglace, citron verbenaolie, chokoladetuille & kirsebærbouillon
Kaffe og julegodter
Book BordJulemiddag på Hotellet (14. December)
3 Serveringer for 495,-
Vi indbyder jer til en mere dæmpet og hyggelig stemning hvor julemiddagen bliver serveret på fade og deles af hele bordet. Perfekt til familiearrangement eller middag med gode venner.
MENU
1. Servering: Hjemmegravad laks med confiteret fennikel, saltet citron & ’rævesovs’
Vol au vent med fasan i velouté sauce, toppet med svampe, skorzonerrod & friske æbler
Carpaccio af krondyr med syltede Karl Johan svampe, vintersalat med enebærolie, blommeeddike & røgede mandler.
2. Servering: And – Stegt bryst & confiteret lår med sauté af rosenkål & mandler, rødkålssalat med valnødder, saltbagt selleri stegt i brunet smør, aspargeskartofler & andesauce med appelsin & varme krydderier.
3. Servering: Den hvide dame med trøffel, sprødt brød, nødder i urtehonning & kanelsyltede druer
Vanilje & hvid chokolade parfait med kirsebærglace, citron verbenaolie, chokoladetuille & kirsebærbouillon
Kaffe og julegodter
Book Bord