Bageri, gårdbutik & café. Kager, sandwiches & lokale specialiteter
Vores bageri er på vinterferie
Udsalget af surdejsbrød og -boller går på vinterferie fra den 1. december. Indtil genåbningen til april overtages bagerforklædet i den hyggelige kombination af café, gårdbutik og bageri af vores nyansatte konditor, Charlotte Michelsen.
Charlotte har 14 års erfaring som køkkenchef hos Mette Blomsterberg og dessertkok på Michelin-restauranten Hotel Frederiksminde. Hun vil forkæle gæster fra nær og fjern med nybagt julebag, som kan nydes i vores smukke, hyggelige stuer – i godt selskab med en varm kop æblegløgg, klassisk gløgg eller ægte varm chokolade. Du kan stadig nyde lune kardemommesnurrer, købe et friskbagt rugbrød med hjem, eller nyde en friskbagt bolle med ost i caféen.
Vi arbejder allerede på at gentænke bagerikonceptet og ser frem til at genåbne til april med et spændende, nyt sortiment af både brød og kager.
Indtil da forkæler vi vores gæster med caféoplevelser fyldt med hygge, søde sager, vintersuppe, lune sandwichs og masser af julestemning. Vi holder åbent alle ugens dage frem til og med den 21. december kl. 9-17. Derefter holder vi en kort pause og åbner igen den 10. januar 2025.
Café & gårdbutik
Gaveidéer med sjæl og smag
Julen handler også om at give – og i gårdbutikken finder du, ud over Charlottes kager, masser af lækkerier. Vi har blandt andet marmelader, cider og vin fra Lilleø og Fejø, sort havre fra Engdigegaard, øl fra Krenkerup samt eksklusive gin, julesnaps og likører fra både Falster og Møn. Naturligvis kan du også finde Frederiksdals populære kirsebærlikør.
Vores smukke gavekurve kan sammensættes præcis efter dine ønsker – en perfekt gave til dem, der sætter pris på kvalitet og lokal stolthed.
Vi tilbyder også Claus Meyers kogebøger, herunder den seneste Hverdagsmad, smukke juleting fra Kræmmerhuset, kreationer fra blomsterdekoratør Kristine Damsted i Nakskov, skønne specialiteter fra Vin og Velsmag i Maribo og meget mere.