Oplev den hyggelige efterårsstemning i Restauranten på Hotel Saxkjøbing, når vi inviterer til en 5-retters vildtmiddag i ugen d. 17.-19. november. Disse aftener er dedikeret til naturen og jagtens spændende verden, og køkkenchefen glæder sig til at byde på smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Vildtet kommer fra Sydhavsøernes marker og skov og køkkenet anvender årstidens lokale råvarer.

Menu
Snacks

Kroket af confiteret fasanlår og kartoffel med karl Johan mayonnaise
Krustade fyldt med kanin fra Blåbjerg
Stegt kyllingehjerte med pigeonæblekompot

Røget fasanbryst med gelé af lollandske druer, frisk pære fra Vigmosegård og rygeostcreme
Ravioli med fyld af braiseret dådyrbov og syltet selleri. Bagt pastinak og consommé af dådyr
Krikand med kvædepuré, glaserede og rå rødbeder, kantareller og vildtsauce med rødbede
Glaseret hvid chokoladefromage med havtornsorbet og brud af tempereret hvid chokolade

 Pris kr. 725,- 
Torsdag den 17. november med tilhørende vinsmagning pris kr. 1120,-

Køb billet her

Bestil overnatning i forbindelse med julefrokosten – priser fra kr. 1295,- i standard dobbeltværelse, Nordic Style dobbeltværelse kr. 1495,-, Original Style dobbeltværelse kr. 1.695. Alle ophold er inkl. morgenmad.

Kontakt receptionen på tlf. (+45) 54 70 40 39 eller skriv en mail til kontakt@hotel-saxkjobing.dk for at booke bord i restauranten.