Her på Hotel Saxkjøbing er vi rigtig glade for at være en af de få udvalgte hoteller på Lolland Falster som er valgt som leverandør af hotelovernatninger til statslige ansatte.

Statens og Kommunernes Indkøbscentral har på vegne af staten udvalgt 222 hoteller som leverandører af hotelovernatninger til brug for staten, kommunerne og regionernes overnatningsbehov. Det forventes, at kommuner og regioner i stort omfang også vil benytte aftalen. Aftalen gælder for alle statslige ansatte samt medarbejdere i kommunerne og regionerne.

Det er vi naturligvis rigtig glade for,

siger adm. direktør, Charlotte Høyer,

og vi ser frem til også at byde

de statslige ansatte velkommen til at overnatte.

Der har været en række krav og ønsker til leverandørerne i forbindelse med indgåelse af den nye hotelaftale, såsom faciliteter, som skal indgå i gæstens bestilling af ydelser – og der er tildelt ud fra tildelingskriteriet

”bedste forhold mellem pris, grønne bæredygtige løsninger og kvalitet”. 

HVAD ER SKI?

SKI er en forkortelse for Statens og Kommunernes Indkøbsservice A/S. Det er en organisation, der er sat i verden for at professionalisere og effektivisere det offentlige indkøb af varer og tjenesteydelser.

Det gør de ved at udarbejde indkøbsaftaler, som sikrer den offentlige sektor indkøb af god kvalitet på gode vilkår og til bedst mulig pris. Hotel Saxkjøbing gør meget ud af og bruge lokale økologiske og bæredygtige råvarer, vi har fjernvarme og ligger tæt på offentlig transport og lade standere.

Fakta om aftalen
På aftalen kan alle offentlige organisationer købe hotelovernatninger med mulighed for tilkøb af morgenmad

Aftalen er tildelt til 222 hoteller på tværs af landet

Aftalen indgår i Statens Indkøbs program og er derfor obligatorisk at anvende for staten. Alle øvrige offentlige organisationer kan benytte aftalen frivilligt

En tildelingsapplikation gør det nemt at finde det rigtige hotel. Inden for det valgte geografiske område er det muligt at sortere hotellerne ud fra forskellige kriterier, fx miljøcertificering, arbejdsplads på værelset eller økologi

Aftalen er eksklusiv for alle statslige instanser

Alle priser er inkl. moms

Ét kontaktpunkt til vores hotel:
tlf.: 25102710 /

mail: katrine@hotel-saxkjobing.dk

Aftalenummer: 16060023-120

Standard værelser i sidebygningen af Hotel Saxkjøbings hovedbygning
Standard værelser i sidebygningen af Hotel Saxkjøbings hovedbygning

Booking af hotel kan enten ske per telefon, e-mail på ovennævnte kontaktpunkt.

Inden du booker et hotel, skal du opgøre dit behov ud fra en række parametre. Vi anbefaler, at du benytter hotelapplikationen, da du på den måde er sikker på, at du foretager korrekt valg af hotel på aftalen. Benyttes andre metoder end hotelapplikationen, skal du orientere dig i Bilag D: Retningslinjer for tildeling af leveringskontrakt, som du finder længere nede på siden under ’Aftaledokumenter’.

Hvis du booker via rejsebureau, skal du være opmærksom på, at rejsebureauydelsen ikke er omfattet af rammeaftalen, du har således selv ansvar for valg af rejsebureau. Du skal ligeledes sikre dig, at rejsebureauet anvender processerne beskrevet i Bilag D Retningslinjer for tildeling af leveringskontrakt, Bilag E Leveringskontrakt og Rammeaftalen.


Oprettelse til hotelapplikationen

Den fungerer både til pc, tablet og mobiltelefon uanset mærke. Du skal ikke være tilmeldt aftalen for at benytte den.

Du skal være oprettet som bruger, for at du kan benytte applikationen. Login er kun nødvendigt, hvis du har behov for at se priser.

Login til applikationen er identisk med det login, du bruger til ski.dk. Hvis du forsøger at logge ind uden at have et login, vil du blive henvist til din SKI-administrator, som kan være behjælpelig med at få dig oprettet. Du skal blot indtaste hvilken organisation, du kommer fra.

Sådan fungerer hotelapplikationen

Hotelapplikationen er let og enkel at anvende, men hvis du har brug for hjælp, finder du det i ’Vejledning til hotelapplikation’, som du kan hente under ’Aftaledokumenter’.

Ved hjælp af applikationen har du mulighed for at booke hotelværelse fra kontoret, eller når du er på farten. Applikationen giver blandt andet mulighed for:

  • Telefonnummer, mail og evt. link til de enkelte leverandørers hjemmeside• Søgning efter bynavn eller ved hjælp af danmarkskort
  • Rutevejledning til det valgte hotel
  • Afgrænset søgning i form af kilometergrænse fra lokation til hotel
  • Afgrænset søgning i form af særlige behov til faciliteter