Book et bord

Fredag – Lørdag den 3. – 4. og 10. – 11. marts kl. 18.30 – 23.00

Snacks
Krustade med fyld af håndpillede Nordsø rejer & rejemayonnaise
Krokette af brandade, saltet torsk med kartoffel & olivenolie
Rømø østers med syltede skorzonerrødder & kærnemælk
(Arwen, Lilleø, 2019)

Forret
Rimmet kammusling med pære, peberrod, grønkål & syltede grønne tomater af egen avl
(Steininger, Grüner Veltlinger, Kamptal, Østrig, 2019)

Mellem retter
Porreterrine med syltede porrer, saltede mandler & ragout af blåmuslinger i muslingefløde
(Vild Dansk Cider, Vigmosegaard, Lilleø, 2016)
Ravioli med fyld af dansk sorthummer & selleri serveret med hummerbrud, hummerbisque samt frisk tang
(Carneros Creek Chardonnay, Napa Valley, California, 2019)

Hovedret
Bagt Langø torsk med glaserede rødbeder, rødbedegelé, syltede sennepskorn & sauce af hjertemuslinger
(Carneros Creek Chardonnay, Napa Valley, California, 2019)

Dessert
Hvid chokoladefromage glaseret med blodappelsin, serveret med krystalliseret hvid chokolade & sorbet af blodappelsin
(Coteaux du Layon, Domaine Des Forges, Frankrig, 2021)

Skaldyrmenu, kr. 745,-

Inkl. vinmenu, kr. 1.190,-

Vi tager forbehold for ændringer i menuen, da vi arbejder med sæsonbestemte råvarer og derfor ikke altid kan garantere friske leverancer” – eller noget i den stil.

Allergener oplyses ved forespørgsel.

Menuen bliver sammensat af køkkenet med sæsonens lokale råvarer hver uge. Send os en e-mail hvis du ønsker at se aftenmenuen for denne uge.

Kontakt os på: kontakt@hotel-saxkjobing.dk


Events & arrangementer

Hotellet afholder masser af events og arrangementer i vores smukke Teatersal og gårdhave.

Hotel Saxkjøbing - entré

Bestil ophold

Velkommen til et helt særligt sted – et moderne og nyistandsat hotel med en 200-årig lang og spændende fortid.

Oplev Sydhavsøerne

Udforsk Lolland-Falster og oplev et stykke Danmark, der er så meget mere end sukkerroer.