Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Spis påskemiddag på Hotel Saxkjøbing
Forret:
Pocheret kulmule med stenbiderrogn, ramsløg/agurkejuice, syltet løg, chips, karse, dild og skummende sauce
Hovedret:
Variation af lam eller kalv serveret med smørstegte skozonerødder, brændte løg, palmekål, asparges, vilde urter og timiansauce
Dessert:
Chokolade, havtornmousse, gulerodssorbet, forårsgrene og mynte
Pris per couvert kr. 349,-
Børn u. 12 år ½ pris
Serveres hele påskeugen fra mandag til lørdag + 2. påskedag fra kl. 17.30