Husmandskost på Hotel Saxkjøbing

Restauranten på Hotel Saxkjøbing tilbyder mandag til torsdag god og klassisk husmandskost.

Kom ind og besøg os og oplev hyggelig stemning og god service.

Nye retter af husmandskost hver uge

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres søndag-torsdag mellem kl. 17.30 og 20.30

 

Uge 40, 29. – 3. oktober

Stegt lever med bløde løg og hvide kartofler

 

Uge 41, 6. – 10. oktober

Ribbensteg med rødkål, sauce og kartofler

 

Uge 42, 13. – 17. oktober

Boller i karry med ris og æblechutney

 

Uge 43, 20. – 24. oktober

Sprængt spidsbryst med peberrod, sauce og kartofler

 

Uge 44, 27. – 31. oktober

Hvidkålssuppe med flæsk, pølse og sennep

 

Uge 45, 3. – 7. november

’Forloren And’ – Svinemørbrad med svesker, æbler og løg

 

Uge 46, 11. – 14. november

Lollandsk paella med torsk og blæksprutte

 

Uge 47, 17. – 21. november

Brunkål med grillet pølse fra Ellevang

 

Uge 48, 24. – 28. november

Forloren hare med æble-peberrodskompot og kartofler

 

Uge 49, 1. – 5. december

Ungarsk Gullach suppe med creme fraiche

 

Uge 50, 8. – 12. december

Glaseret hamburgerryg med grønlangkål og brune kartofler

 

Uge 51, 15. – 19. december

Sprængt spidsbryst med peberrod, sauce og kartofler

 

DKK 150,-

INKL. EN KRENKERUP ØL, VIN ELLER VAND
BØRN OP TIL 12 ÅR: 1/2 PRIS INKL. ÆBLEMOST
*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen