Husmandskost på Hotel Saxkjøbing

Restauranten på Hotel Saxkjøbing tilbyder mandag til torsdag god og klassisk husmandskost.

Kom ind og besøg os og oplev hyggelig stemning og god service.

Nye retter af husmandskost hver uge

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30

 

Uge 25, 16. – 20. juni

Risotto med Asgers asparges, ærter og forårsløg

 

Uge 26, 23. – 27. juni

Grillet nakkekortelet fra Ellevang frilandsgris – nye kartofler og mormor salat

 

Uge 27, 30. – 4. juli

Æble coq au vin fra Dalbakkegaard med ærter, bacon og stegt kål, nye kartofler og æblesauce

 

Uge 28, 7. – 11. juli

Barbeque marineret kamben fra Ellevang frilandsgris med stegte kartofler, grillet rødder og bagte beder og barbequesauce

 

 

DKK 135,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen