Husmandskost på Hotel Saxkjøbing

Restauranten på Hotel Saxkjøbing tilbyder mandag til torsdag god og klassisk husmandskost.

Kom ind og besøg os og oplev hyggelig stemning og god service.

Nye retter af husmandskost hver uge

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30

Uge 51, 17. – 20. december

Letsprængt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og rosenkål

 

Uge 3, 14. – 17. januar

Wienerschnitzel med ærter, stegte kartofler og skysauce

 

Uge 4, 21. – 24. januar

Dansk bøf med bløde løg, spejlæg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce

 

Uge 5, 28. – 31. januar

Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remouladesauce

 

Uge 6, 4. – 7. februar

Vildtragout med grov mos og syltede rødbeder

 

Uge 7, 11. – 14. februar

Forloren hare med kartofler, kål, æblekompot og skysauce

Uge 8, 18. – 21. februar

Letsprængt kyllingebryst med kartofler, rosenkål og peberrodssauce

DKK 135,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen