Husmandskost på Hotel Saxkjøbing

Restauranten på Hotel Saxkjøbing tilbyder mandag til torsdag god og klassisk husmandskost.

Kom ind og besøg os og oplev hyggelig stemning og god service.

Nye retter af husmandskost hver uge

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres søndag-torsdag mellem kl. 17.30 og 20.30

 

Uge 31, 28. – 1. august

Hakkebøf med bløde og syltede løg, kartofler og sovs

 

Uge 32, 4. – 8. august

Stegt kylling med hjemmelavet remoulade, agurkesalat og kartofler

 

Uge 33, 11. – 15. august

Lammefrikassé med sensommergrønt, peberrod, urter og kartofler

 

Uge 34, 18. – 22. august

Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og skysauce

 

Uge 35, 25. – 29. august

Skinkeschnitzel med kål, løg, kartofler og svampesauce

 

Uge 36, 1. – 5. september

Hjerter i flødesauce med persille, beder og kartofler

 

Uge 37, 8. – 12. september

Fiskefrikadeller med remoulade, brændt citron og nye kartofler

 

 

DKK 150,-

INKL. EN KRENKERUP ØL, VIN ELLER VAND
BØRN OP TIL 12 ÅR: 1/2 PRIS INKL. ÆBLEMOST
*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen