Husmandskost på Hotel Saxkjøbing

Restauranten på Hotel Saxkjøbing tilbyder mandag til torsdag god og klassisk husmandskost.

Kom ind og besøg os og oplev hyggelig stemning og god service.

Nye retter af husmandskost hver uge

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30

Uge 16, 15. – 18. april

Boller i karry med ris og æblechutney

 

Uge 17, 22. – 25. april

Medaljon af gris med selleri, kål, æblerelisch og skysauce

 

Uge 18, 29. april – 2. maj

Stegt fladfisk med, brændt citron og persillesauce

 

Uge 19, 6. – 9. maj

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

 

Uge 20, 13. – 16. maj

Brændende Kærlighed

 

Uge 21, 20. – 23. maj

Biksemad Royal, bearnaise og rødbeder

 

Uge 22, 27. – 30. maj

Wienerschnitzel med ærter, stegte kartofler og skysauce

 

Uge 23, 3. – 6. juni

Lollandske mælkeærter med røget flæsk

 

 

 

DKK 135,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen