Book et bord

Spis frokost på Hotel Saxkjøbing

Kom og oplev den hyggelige stemning med en god frokost på Hotel Saxkjøbing.

Mandag – Søndag kl. 12.00 – 14.30

Smørrebrød

Kryddermarineret Christiansøsild med pisket creme fraiche, kapers,

syltede rødløg og rå æggeblomme – 105,-

Sild marineret i karrydressing med æbler og smilende æg,

karse og rødløg – 95,-

Salat af håndpillede Nordsø rejer med creme fraiche, dild, radiser og smilende æg.

Serveret på smørristet surdejsbrød – 105,-

Paneret rødspættefilet med hotellets remoulade af egen sylt og friske urter – 115,-

Paneret rødspættefilet med håndpillede Nordsø rejer og citron mayonnaise – 145,-

Kartoffelmad med kartoffelchips, løvstikkemayonnaise og frisk karse – 95,-

Svampe á la creme serveret på smørristet surdejsbrød

med syltede kantareller og majschips – 95,-

Salat af confiterede kyllingelår fra Dalbakkegård med syltet skorzonerrod, estragon og sprødt skind – 95,-

Rørt tatar af oksekød fra Saxenhøj med syltede rødbeder og saltet æggeblomme – 115,-

Schnitzel af paneret fasanbryst på rugbrød med høvlet peberrod, store kapers, syltede sennepskorn og citron – 135,-

Lune retter

Pariserbøf – Bøf af hakket oksekød stegt på brød og serveret med hakkede rødløg, kapersbær, pickles, peberrod og rå æggeblomme – 195,-

Vores tartelet – Dalbakkegård kylling i sauce veluté med syltede skorzonerrødder, serveret i en vol au vent af bagt butterdej – 125,-

Ost og dessert

3 slags danske oste med smørristet rugbrød og hjemmesyltet sødt – 115,-

Kompot af let karamelliserede æbler fra Lilleø med høvlede hasselnødder, vaniljeis og sprødt æble – 95,-

Dagens kage – 60,-