Smørrebrød
Kryddermarineret Christiansøsild med pisket creme fraiche, kapers, syltede rødløg og rå æggeblomme
kr. 105,-
Sild marineret i karrydressing med æbler og smilende æg, karse og rødløg
kr. 95,-
Salat af håndpillede Nordsø rejer med creme fraiche, dild, radiser og smilende æg. Serveret på smørristet brød
Kr. 105,-
Paneret rødspættefilet med hotellets remoulade af egen sylt og friske urter
kr. 115,-
Paneret rødspættefilet med håndpillede Nordsø rejer og citron mayonnaise
Kr. 145,-
Svampetoast af efterårets svampe I cremet sauce, syltede kantareller og friske urter
Kr. 125,-
Kartoffelmad med kartoffelchips, syltede kartofler, løvstikkenmayonnaise og karse
Kr. 95,-
Rørt kyllingesalat af confiterede kylling fra Dalbakkegård med syltet skorzonerrod, estragon og sprødt skind
Kr. 95,-
Rørt tatar af håndskåret oksekød fra Saxenhøj med syltede rødbeder og saltet æggeblomme
Kr. 115,-
Lune retter
Pariserbøf – Bøf af hakket oksekød stegt på brød og serveret med hakkede rødløg, kapers, bær, pickles, peberrod og rå æggeblomme
Kr. 195,-
Vores tartelet – Dalbakkegård kylling i sauce veluté med syltede skorzonerrødder, servet i en vol au vent af bagt butterdej
Kr. 125,-
Ost og dessert
3 slags danske oste med smørristet rugbrød og hjemmesyltet sødt
Kr. 115,-
Hasselbach æble med hvid chokolade ganache og is af karamelliseret æble
Kr. 95,-
Dagens kage Kr.60,-