Book et bord

Inviter mor på mad

Kom og oplev den hyggelige stemning med en god frokost eller middag på Hotel Saxkjøbing.

Søndag den 14. maj kl. 12.00 – 14.30 eller 17:30 – 21:00

Frokost:

1. servering:

Karrymarineret sild med æble, rødløg, store kapers og smilende æg

2. servering:

Hønsesalat af confiterede Dalbakkegård kyllingelår med syltede skorzonerrødder, sprødt kyllingeskind og frisk æble

Hertil serveres en lille Krenkerup fadøl samt en snaps fra Falster destilleri

Kr. 245,-

Aften:

Forret:

Porreterrine med kammusling, saltede mandler og

muslingefløde skilt med porreolie

Hovedret:

Dalbakkegård kylling. Sprængt bryst og sauce med confiteret lår vendt med ’lollandske rosiner’, serveret med bladgrønt fra hotellets egne marker og kartofler vendt i syrnet smør med løvstikke

Dessert:

Kompot af lokale rabarber med rabarbersorbet,

kærnemælksskum og revet rålakrids

kr. 295,-