Book et bord

SPIS LÆKKER MAD PÅ HOTEL SAXKJØBING

Mandag – Søndag kl. 17.30 – 21.00

Forretter 

Rimmet laks med porreaske, syltede porrer, friseé salat og urter samt sauce af kærnemælk skilt med porreolie

Kr. 135,-

Strandkrabbebisque med radiser, croutons af surdejsbrød og ramsløgsolie

Kr. 135,-

Tilkøb friskpillede fjordrejer: 125,-

Dampede og råhvide asparges fra Bøtø med sauce mousseline, frisk dild og tallerkensmækkere

Kr. 145,-

Tilkøb friskpillede fjordrejer: 125,-

Tatar af okse fra Saxenhøj, glaskål, løvstikkemayonnaise, syltede grønne tomater, rugknas og saltet æggeblomme

Kr. 145,-

Hovedretter

Grisebryst langtidstilberedt i øl fra Krenkerup og æblemost fra Lilleø, serveret med sauteret bladgrønt, nye kartofler vendt i syrnet smør med løvstikke og sauce af Karl Johan svampe

Kr. 285,-

Braiseret lam fra Krenkerups marker serveret med farseret morkel og variation af ærter og nye løg samt nye kartofler vendt i syrnet smør med løvstikke

Kr. 295,-

Stegt pighvar fra Langø med sauce lavet af pighvarben, sommergrønt fra Bøtø samt nye kartofler vendt i syrnet smør med løvstikke

Kr. 345,-

Bøf bearnaise af lokalt oksekød fra Alsø med Hasselbach kartoffel, grøn salat og sauce beanaise

Kr. 395,-

Dagens vegetarret, spørg venligst tjeneren om dagens muligheder

Kr. 285,-

Ost og dessert

3 gode danske oste serveret med smørristet rugbrød, hjemmebagt knækbrød og hjemmesyltet sødt

Kr. 115,-

Kompot af lokale rabarber med rabarbersorbet, kærnemælksskum og revet rålakrids

Kr. 95,-

Friske jordbær fra lokale marker med skovmærke is, mørdej, mørk chokolade og jordbærgelé

Kr. 105,-

3 retters menu kr. 395,-

Inkl. vinmenu kr. 695,-

Rimmet laks med porreaske, syltede porrer, friseé salat og urter samt sauce af kærnemælk skilt med porreolie

Vin: Arraoyo Verdejo, Rueda, 2020 Spain

Grisebryst langtidstilberedt i øl fra Krenkerup og æblemost fra Lilleø, serveret med sauteret bladgrønt, nye kartofler vendt i syrnet smør med løvstikke og sauce af Karl Johan svampe

Vin: Castel Maison, Pinot Noir, Pays d’Oc, 2021, Frankrig

Kompot af lokale rabarber med rabarbersorbet, kærnemælksskum og revet rålakrids

Vin: Cideræbler, æbleisvin, Lilleø, Lolland

5 retters menu kr. 645,-

Inkl. vinmenu kr. 995,-

Dampede og rå hvide asparges fra Bøtø med sauce mousseline, frisk dild og tallerkensmækkere

Tilkøb friskpillede fjordrejer: 125,-

Vin: Steininger, Grüner Veltliner, Kamptal, 2020, Østrig

Strandkrabbebisque med radiser, croutons af surdejsbrød og ramsløgsolie

Vin: Vild æblecider, cideræbler, Lilleø, Lolland

Braiseret lam fra Krenkerups marker serveret med farseret morkel og variation af ærter og nye løg samt nye kartofler vendt i syrnet smør med løvstikke

Vin: Aldonia, Rioja, Grenache, 2021, Portugal

3 gode danske oste serveret med smørristet rugbrød, hjemmebagt knækbrød og hjemmesyltet sødt

Vin: Agua Alta, Fine Ruby Port, Portugal

Friske jordbær fra lokale marker med skovmærke is, mørdej, mørk chokolade og jordbærgelé

Vin: Brachetto d’Acqui, Piemonte, Italien

Vi tager forbehold for ændringer i menuen, da vi arbejder med sæsonbestemte råvarer og derfor ikke altid kan garantere friske leverancer” – eller noget i den stil.

Allergener oplyses ved forespørgsel.

Menuen bliver sammensat af køkkenet med sæsonens lokale råvarer hver uge. Send os en e-mail hvis du ønsker at se aftenmenuen for denne uge.

Kontakt os på: kontakt@hotel-saxkjobing.dk


Events & arrangementer

Hotellet afholder masser af events og arrangementer i vores smukke Teatersal og gårdhave.

Hotel Saxkjøbing - entré

Bestil ophold

Velkommen til et helt særligt sted – et moderne og nyistandsat hotel med en 200-årig lang og spændende fortid.

Oplev Sydhavsøerne

Udforsk Lolland-Falster og oplev et stykke Danmark, der er så meget mere end sukkerroer.