Book et bord

SPIS LÆKKER MAD PÅ HOTEL SAXKJØBING

Onsdag – Lørdag kl. 18.00 – 23.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Frem til Påske, på alle onsdage og torsdage, kan du spise aftensmad hos os til hverdagspriser. Alle priser i kortet får disse dage et ordentligt hak nedad. og du vil blandt andet kunne nyde vores nye Vintermenu. Vintermenuen skifter hver 14. dag.

Forretter 

Cremet suppe af jordskokker, ferske jordskokker, jordskokkechips og urter

Kr. 135,-

Tatar af lokalt oksekød, glaskål, løvstikkemayonnaise, syltede kantareller, rugknas og saltet æggeblomme

Kr. 145,-

Bagt torsk med gule beder, muslingesauce skilt med citrusolie og rå bolsjebeder

Kr. 135,-

Hovedretter 

Lam fra lokale marker – Stegt lammekrone, morkel farseret med valnødder, bagte rødbeder og sauce smagt til med morkel

Kr. 295,-

Stegt pighvar fra Langø med gulerødder, gulerodspuré, og bladgrønt. Sauce af pighvarben med friske urter

Kr. 345,-

Bøf Bearnaise. Lokalt oksekød, serveret med Hasselbach kartoffel, sauce bearnaise og grøn salat

Kr. 395,-

Bagt glaskål med grønne linser, sauce af svampe og kartofler vendt i syrnet smør og urter

Kr. 285,-

Hotellets burger – Bøf af 250g hakket lokalt oksekød, hotellets syltede agurker og rødløg, mild cheddarost, frisk salat og tomat, serveret i let ristet briochebolle smurt med ketchup og sennepsmayonnaise. Hertil dobbeltstegte kartofler med hvidløgsmayonnaise

Kr. 165,-

Dessert

3 slags danske oste serveret med smørristet rugbrød, hotellets knækbrød og syltet sødt

Kr. 115,-

Hasselbach æble med hvid chokolade ganache og grøn æblesorbet

Kr. 95,-

Pocheret pære med chokoladesauce og vaniljeis

Kr. 95,-

Kaffe og 3 slags hjemmebagte småkager

Kr. 85,-

Lys over Lolland

Cremet suppe af jordskokker, ferske jordskokker, jordskokkechips og urter

(Gustavshof, Riesling signatur Trocken, 2020 Rheinhessen, Tyskland)

Tatar af lokalt oksekød, glaskål, løvstikkemayonnaise, syltede kantareller, rugknas og saltet æggeblomme

(Bernard Haas, Pinot Noir, Alsace, 2021, Frankrig)

Lam fra lokale marker – Stegt lammekrone, morkel farseret med valnødder, bagte rødbeder og sauce smagt til med morkel

(Aldonia, Rioja, Grenache, 2021, Spanien)

3 slags danske oste serveret med smørristet rugbrød, hotellets knækbrød og syltet sødt

(Hvid portvin, Celeirós du Douro, Agua Alta, Portugal) eller (Vild Æblecider, Lilleø, 2020, Lolland)

Hasselbach æble med hvid chokolade ganache og grøn æblesorbet

(Cideræbler, æbleisvin, Lilleø, 2018, Danmark)

3 serveringer 395,-  med vinmenu 695,-

4 serveringer 525,-  med vinmenu 850,-

5 serveringer 645,-  med vinmenu 995,-

Vi tager forbehold for ændringer i menuen, da vi arbejder med sæsonbestemte råvarer og derfor ikke altid kan garantere friske leverancer” – eller noget i den stil.

Allergener oplyses ved forespørgsel.

Menuen bliver sammensat af køkkenet med sæsonens lokale råvarer hver uge. Send os en e-mail hvis du ønsker at se aftenmenuen for denne uge.

Kontakt os på: kontakt@hotel-saxkjobing.dk


Events & arrangementer

Hotellet afholder masser af events og arrangementer i vores smukke Teatersal og gårdhave.

Hotel Saxkjøbing - entré

Bestil ophold

Velkommen til et helt særligt sted – et moderne og nyistandsat hotel med en 200-årig lang og spændende fortid.

Oplev Sydhavsøerne

Udforsk Lolland-Falster og oplev et stykke Danmark, der er så meget mere end sukkerroer.