Book et bord

SPIS LÆKKER MAD PÅ HOTEL SAXKJØBING

Selskabsmenuer – Oktober og November 2023

Vi er stolte af at tilbyde en eksklusiv oplevelse med vores udsøgte selskabsmenuer. Vores menuer er skabt med omhu og dedikation, og vi har håndplukket de fineste lokale råvarer for at sikre, at vores gæster får en kulinarisk rejse gennem vores region. Uanset om du er til en overdådig middag, en elegant reception eller en intim fest, har vi selskabsmenuer, der vil imødekomme enhver smag og anledning. Læn dig tilbage, slap af og lad os forkæle dig med vores udsøgte udvalg af retter, der er inspireret af vores lokale omgivelser og skaber en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Vi tilbyder følgende valgmuligheder.

Forretter 

Rimmet laks med porreaske, friseé salat, urter, syltet porre og sauce af saltet kærnemælk skilt med porreolie

Tatar og lokalt oksekød med syltede svampe, frisk glaskål, løvstikkemayonnaise, rugbrødsknas og revet æggeblomme

Cremet suppe af jordskokker, serveret med ferske jordskokker, jordskokkechips og karseurter

Hovedretter

Langtidstilberedt grisebryst med bagt selleri og kantareller, sauce af Karl Johan svampe samt kartofler vendt i syrnet smør og urter

Helstegt kalvemørbrad med sauce smagt til med rødvin, kartofler vendt i syrnet smør og urter samt bagt rødbeder

Dalbakkegård kylling. Sprængt bryst og ragout af confiteret lår med linser, serveret med kartofler vendt i syrnet smør og urter samt stegt efterårskål

                             Tilkøb friskrevede trøfler til hovedretten: 65,- pr. person

Desserter

Hasselbach æble fra Lilleø med is af karamelliseret æblemost, makroner og hvid chokolade ganache

Friske brombær, gelé af fermenterede brombær, iscreme smagt til med estragon og sprød salviekage

Havtornsorbet med kage af hvid chokolade og chokoladekrystaller

Selskabsmenuer – December 2023

Forretter

Rimmet laks med porreaske, friseé salat, urter, syltet porre og sauce af saltet kærnemælk skilt med porreolie

Tatar og lokalt oksekød med syltede svampe, frisk glaskål, løvstikkemayonnaise, rugbrødsknas og revet æggeblomme

Cremet suppe af jordskokker, serveret med ferske jordskokker, jordskokkechips og karseurter

Hovedretter

Langtidstilberedt grisebryst med bagt selleri, puffede svær, sauce af Karl Johan svampe samt kartofler vendt i syrnet smør og urter

Helstegt kalvemørbrad med sauce smagt til med rødvin, kartofler vendt i syrnet smør og urter samt bagt rødbeder

Dalbakkegård kylling. Sprængt bryst og ragout af confiteret lår med linser, serveret med kartofler vendt i syrnet smør og urter samt stegt vinterkål

                             Tilkøb friskrevede trøfler til hovedretten: 65,- pr. person

Desserter

Hasselbach æble fra Lilleø med is af karamelliseret æblemost, makroner og hvid chokolade ganache

Hvid chokoladeskum med sorbet af fermenterede kirsebær, sprød mandelkage og vilde ris

Havtornsorbet med kage af hvid chokolade og chokoladekrystaller

Kontakt os på: kontakt@hotel-saxkjobing.dk


Events & arrangementer

Hotellet afholder masser af events og arrangementer i vores smukke Teatersal og gårdhave.

Hotel Saxkjøbing - entré

Bestil ophold

Velkommen til et helt særligt sted – et moderne og nyistandsat hotel med en 200-årig lang og spændende fortid.

Oplev Sydhavsøerne

Udforsk Lolland-Falster og oplev et stykke Danmark, der er så meget mere end sukkerroer.