Vi er stolte af at tilbyde en eksklusiv oplevelse med vores udsøgte selskabsmenuer. Vores menuer er skabt med omhu og dedikation, og vi har håndplukket de fineste lokale råvarer for at sikre, at vores gæster får en kulinarisk rejse gennem vores region. Uanset om du er til en overdådig middag, en elegant reception eller en intim fest, har vi selskabsmenuer, der vil imødekomme enhver smag og anledning. Læn dig tilbage, slap af og lad os forkæle dig med vores udsøgte udvalg af retter, der er inspireret af vores lokale omgivelser og skaber en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Vi tilbyder følgende valgmuligheder.
Forretter
Rimmet laks med porreaske, friseé salat, urter, syltet porre og sauce af saltet kærnemælk skilt med porreolie
Tatar og lokalt oksekød med syltede svampe, frisk glaskål, løvstikkemayonnaise, rugbrødsknas og revet æggeblomme
Cremet suppe af jordskokker, serveret med ferske jordskokker, jordskokkechips og karseurter
Hovedretter
Langtidstilberedt grisebryst med bagt selleri og kantareller, sauce af Karl Johan svampe samt kartofler vendt i syrnet smør og urter
Helstegt kalvemørbrad med sauce smagt til med rødvin, kartofler vendt i syrnet smør og urter samt bagt rødbeder
Dalbakkegård kylling. Sprængt bryst og ragout af confiteret lår med linser, serveret med kartofler vendt i syrnet smør og urter samt stegt efterårskål
Tilkøb friskrevede trøfler til hovedretten: 65,- pr. person
Desserter
Hasselbach æble fra Lilleø med is af karamelliseret æblemost, makroner og hvid chokolade ganache
Friske brombær, gelé af fermenterede brombær, iscreme smagt til med estragon og sprød salviekage
Havtornsorbet med kage af hvid chokolade og chokoladekrystaller
Selskabsmenuer – December 2023
Forretter
Rimmet laks med porreaske, friseé salat, urter, syltet porre og sauce af saltet kærnemælk skilt med porreolie
Tatar og lokalt oksekød med syltede svampe, frisk glaskål, løvstikkemayonnaise, rugbrødsknas og revet æggeblomme
Cremet suppe af jordskokker, serveret med ferske jordskokker, jordskokkechips og karseurter
Hovedretter
Langtidstilberedt grisebryst med bagt selleri, puffede svær, sauce af Karl Johan svampe samt kartofler vendt i syrnet smør og urter
Helstegt kalvemørbrad med sauce smagt til med rødvin, kartofler vendt i syrnet smør og urter samt bagt rødbeder
Dalbakkegård kylling. Sprængt bryst og ragout af confiteret lår med linser, serveret med kartofler vendt i syrnet smør og urter samt stegt vinterkål
Tilkøb friskrevede trøfler til hovedretten: 65,- pr. person
Desserter
Hasselbach æble fra Lilleø med is af karamelliseret æblemost, makroner og hvid chokolade ganache
Hvid chokoladeskum med sorbet af fermenterede kirsebær, sprød mandelkage og vilde ris
Havtornsorbet med kage af hvid chokolade og chokoladekrystaller
Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Nødvendige cookies
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende indstillinger, funktionalitet, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Ikke-nødvendige cookies
Enhver form for cookies som ikke er nødvendig for at hjemmesiden fungerer optimalt, kalder man en "ikke-nødvendig cookie". Ikke-nødvendige cookies hjælper os med at forstå, hvordan de besøgende bruger hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger.
Ved at aktivere ikke-nødvendige cookies, hjælper du os med at forbedre vores hjemmeside.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!