Vi er i øjeblikket ved at opdatere vores hjemmeside, og arbejder intensivt på at tilføje manglende indhold.

Book et ophold

VÆRELSER FRA KR. 895 – 1.295.

Alle værelser er inkl. Morgenmadsbuffet.

Alle værelsespriser er inkl. en skøn morgenmadsbuffet med hjemmebagt ølandsbrød, rugbrød, mormorboller, knækbrød, hjemmelavede marmelader, vores egen æblemost, pålæg, oste, æg, bacon og brunchpølser, chiagrød, øllebrød, pandekager mm. Morgenmaden kan nydes i vores dejlige restaurant.


ENKELTVÆRELSER FRA KR. 895,00

Alle værelser på hotellet kan anvendes som enkelt værelser. Der er derfor mange forskellige typer, men alle har eget toilet og bad og gratis WIFI.

DOBBELTVÆRELSER STANDARD FRA KR. 995,00

Ældre lyse og venlige værelser er placeret i annekset. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er simpel indrettet, lyst og enkelt. Alle værelser har eget bad og toilet og gratis WIFI.

DOBBELTVÆRELSER STANDARD PLUS FRA KR. 1095,00

Ældre lyse og venlige værelser er placeret i hovedbygningen. Alle værelser har eget bad og toilet og gratis WIFI. De er indrettet enkelt og hyggeligt med respekt for det oprindelige, og med gode senge, der sikrer en god nats søvn.

SUPERIOR DOBBELTVÆRELSER FRA KR. 1.295,00

Nye og ny renoverede værelser. Alle værelser har nyt bad og toilet, flotte trægulve, nye senge, møbler mv. Værelserne er indrettet i den nye nordisk stil, som er lys, venlig og enkel, og samtidig er det gjort med stor respekt for det oprindelige. Værelserne har alle gratis WIFI.

FAMILIEVÆRELSER FRA KR. 1.495,00

Familieværelser med plads til 3 personer og enkelte værelser, hvor der kan laves en 4. opredning. Alle familieværelser har eget toilet og bad samt gratis WIFI, og er placeret i hotellets anneks. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er indrettet i en hyggelig stil og har også den oprindelige atmosfære. De er lyse og enkle og opfylder familiens basale behov.

TILLÆGSPRISER

EKSTRA OPREDNING I ET FAMILIEVÆRELSE, Pris pr. Nat DKK. 300,00

BARNESENG, Pris pr. Nat DKK 150,00

Der er mulighed for at have hund med, ring og hør nærmere.

Tillæg for hund kr. 200,00

GRUPPEPRISER ELLER OVERNATNING EFTER FESTEN

Kommer I mere end 15 personer til overnatning eller har du eller dine gæster behov for overnatning i forbindelse med jeres fest på hotellet, har vi specielle værelsepriser på overnatningen.

Vi foretager miljøvenlig rengøring. Alle værelser bliver rengjort med produkter, der er mærket med EU-Blomsten.