Opholdspriser og værelsespriser på Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing har forskellige værelsestyper. Se priserne nedenfor.

Hvis du har specielle ønsker, så er du velkommen til at ringe til os.

 

VÆRELSESPRISER
Enkeltværelse pr. overnatning, priser fra
Standard dobbeltværelse pr. overnatningStandard Plus dobbeltværelse pr. overnatning

Superior dobbeltværelse pr. overnatning
Priserne er inkl. morgenmad

DKK
795,-
895,-995,
1.195,-
EKSTRA OPREDNING I ET FAMILIEVÆRELSE
Pris pr. nat
DKK
300,-
BARNESENG
Pris pr. nat
DKK
150,-

Der er mulighed for at have hund med, ring og hør nærmere.

Værelsestyper på Hotel Saxkjøbing

Enkeltværelser

Alle værelser på hotellet kan anvendes som enkelt værelser. Der er derfor mange forskellige typer, men alle har eget toilet og bad, fladskærms TV og gratis WIFI. Vil man være garanteret et enkeltværelse som er nyt eller nyrenoveret, skal man booke et dobbelt superior værelse, mod et tillæg på 200 kr.

Superior dobbeltværelser

Nye og ny renoverede værelser. Alle værelser har nyt bad og toilet, flotte trægulve, nye senge, møbler mv. Værelserne er indrettet i den nye nordisk stil, som er lys, venlig og enkel, og samtidig er det gjort med stor respekt for det oprindelige. Værelserne har alle fladskærms TV og gratis WIFI.

Dobbeltværelser Standard Plus

Ældre lyse og venlige værelser er placeret i hovedbygningen. Alle værelser har eget bad og toilet, fladskærms TV og gratis WIFI. De er indrettet enkelt og hyggeligt med respekt for det oprindelige, og med gode senge, der sikrer en god nats søvn.

 

Dobbeltværelser Standard

Ældre lyse og venlige værelser er placeret i annekset. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er simpel indrettet, lyst og enkelt. Alle værelser har eget bad og toilet, fladskærms TV og gratis WIFI.

Familieværelser

Familieværelser med plads til 3 personer og enkelte værelser, hvor der kan laves en 4. opredning. Alle familieværelser har eget toilet og bad, fladskærms TV samt gratis WIFI, og er placeret i hotellets anneks. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er indrettet i en hyggelig stil og har også den oprindelige atmosfære. De er lyse og enkle og opfylder familiens basale behov.

Gruppepriser eller overnatning efter festen

Kommer I mere end 15 personer til overnatning eller har du eller dine gæster behov for overnatning i forbindelse med jeres fest på hotellet, har vi specielle værelsepriser på overnatningen.

 

Vi foretager miljøvenlig rengøring. Alle værelser bliver rengjort med produkter, der er mærket med EU-Blomsten.