Værelsespriser

Vi gør opmærksom på at der desværre ikke kan medbringes kæledyr af nogen art på hotellet

VÆRELSESPRISER
Enkelt værelse pr. overnatning
Dobbelt værelse pr. overnatning
Superior dobbelt værelse pr. overnatningPriserne er inkl. morgenmad
DKK
695,-
895,-
1.095,-
EKSTRA OPREDNING I ET FAMILIEVÆRELSE
Pris pr. nat
DKK
300,-
BARNESENG
Pris pr. nat
DKK
150,-

VÆRELSESTYPER

ENKELTVÆRELSER
Alle værelser på hotellet kan anvendes som enkelt værelser. Der er derfor mange forskellige typer, men alle har eget toilet og bad, fladskærms TV og gratis WIFI. Vil man være garanteret et enkeltværelse som er nyt eller ny renoveret skal man booke et dobbelt superior værelse, mod et tillæg på 200 kr.

DOBBELTVÆRELSER
Ældre lyse og venlige værelser er placeret i hovedbygningen. Alle værelser har eget bad og toilet, fladskærms TV og gratis WIFI. De er indrettet enkelt og hyggeligt med respekt for det oprindelige, og med gode senge, der sikrer en god nats søvn.

SUPERIOR DOBBELTVÆRELSER
Nye og ny renoverede værelser. Alle værelser har nyt bad og toilet, flotte trægulve, nye senge, møbler mv. Værelserne er indrettet i den nye nordisk stil, som er lys, venlig og enkel, og samtidig er det gjort med stor respekt for det oprindelige. Værelserne har alle fladskærms TV og gratis WIFI.

FAMILIEVÆRELSER
Familieværelser med plads til 3 personer og enkelte værelser, hvor der kan laves en 4. opredning. Alle familieværelser har eget toilet og bad, fladskærms TV samt gratis WIFI, og er placeret i hotellets anneks. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er indrettet i en hyggelig stil og har også den oprindelige atmosfære. De er lyse og enkle og opfylder familiens basale behov.

Gruppepriser eller efter festen

Kommer I mere end 15 personer til overnatning eller har du eller dine gæster behov for overnatning i forbindelse med jeres fest på hotellet, har vi specielle værelsepriser på overnatningen.

 

Vi foretager miljøvenlig rengøring. Alle værelser bliver rengjort med produkter, der er mærket med EU-Blomsten.