Book et ophold

Se ledige værelser

VÆRELSER FRA KR. 995,-

Alle værelser er inkl. Morgenmadsbuffet.

Alle værelsespriser er inkl. en skøn morgenmadstallerken

Indtjekning fra kl. 15


overnatning

ENKELTVÆRELSER

FRA KR. 995,00

Alle værelser på hotellet kan anvendes som enkelt værelser. Der er derfor mange forskellige typer, men alle har eget toilet og bad og gratis WIFI.
.

DOBBELTVÆRELSER ECONOMY FRA KR. 995,00

Ældre lyse og venlige værelser er placeret i annekset. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er simpel indrettet, lyst og enkelt. Alle værelser har eget bad og toilet og gratis WIFI.

DOBBELTVÆRELSER STANDARD FRA KR. 1095,00

Ældre lyse og venlige værelser er placeret i hovedbygningen. Alle værelser har eget bad og toilet og gratis WIFI. De er indrettet enkelt og hyggeligt med respekt for det oprindelige, og med gode senge, der sikrer en god nats søvn.

DOBBELTVÆRELSER+ NORDIC STYLE OG ORGINAL FRA KR. 1.295,00

Nye og ny renoverede værelser. Alle værelser har nyt bad og toilet, flotte trægulve, nye senge, møbler mv. Værelserne er indrettet i den nye nordisk stil, som er lys, venlig og enkel, og samtidig er det gjort med stor respekt for det oprindelige. Værelserne har alle gratis WIFI.

FAMILIEVÆRELSER FRA KR. 1.495,00

Familieværelser med plads til 3 personer og enkelte værelser, hvor der kan laves en 4. opredning. Alle familieværelser har eget toilet og bad samt gratis WIFI, og er placeret i hotellets anneks. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er indrettet i en hyggelig stil og har også den oprindelige atmosfære. De er lyse og enkle og opfylder familiens basale behov.

TILLÆGSPRISER

Der er mulighed for at have hund med på specifikke værelser, ring og hør nærmere.

Vi foretager miljøvenlig rengøring. Alle værelser bliver rengjort med produkter, der er mærket med EU-Blomsten.