Book et ophold

Se ledige værelser

Påske

Den smagfulde Påske på Hotel Saxkjøbing 
– fyldt med lækkerier og lokale hemmeligheder.  

Påsken på Hotel Saxkjøbing byder på en masse spændende og smagfulde aktiviteter. Vælg vores 1 eller 2 dages påskehold der foruden fuld forplejning på hotellet, byder på mange sjove og hyggelige aktiviteter. 
 

Hotellet, maden og vinene  

Når I ankommer får i friske lækkerier serveret på jeres hotelværelse – mens køkkenet gør aftenmenuerne klar. Til vores 3-retters aftenmenu har vi i anledningen af påsken været dybt i vinkælderen og sammensat en række lækre vinmenuer der forkæler ganen både med bid, bobler og forår. Om I vælger Lam, den lollandske gris eller årstidens friske fisk  – så har vores restaurantchef fra Tyskland, netop 3 forskellige yderste spænende vinmenuer klar. Glæd jer!  

Afterdinner   

Når middagen er indtaget, kan I gøre præcis som det passer jer.  Gå på opdagelse i vores hyggelige gårbutik, eller nyde aftensolen og vores hyggelige gårdhave eller De aktive  går sig aftentur ud langs fjorden til den lokale sejlklub 

I løbet af jeres ophold stiller vi cykler til rådighed der leder jer igennem byen, fjorden, skoven og landskabet. Turen til Krenkerup kan klares på 30 minutter gennem byen og skoven – det samme gælder aftenturen ud langs Sakskøbing fjord til Oreby. Begge ture er ca. 5 km. 

 

Morgenmad og lækker Påskefrokost 

Næste morgen byder vi velkommen i restauranten fra kl. 8 – 10 til vores luksus morgenbuffet spækket med lokale økologiske lækkerier.

Til Påskefrokosten har køkkenet endnu engang været rundt i det lollandske landskab for at indsamle til en overdådige påske buffet. Frokosten indeholder alle de traditionelle lækkerier en påskefrokost bør bestå afsild, varmrøget stenbider med rogn, rødspætte filet, lammebov og meget mere Læs mere om frokosten her 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen og forkæle jer med vores lækre råvarer og lokale specialiteter