Book et ophold

KUNST OG KULTUR PÅ LOLLAND-FALSTER

Med dette ophold får du indblik i de mange kunstneriske og kulturelle oplevelser der findes på Lolland-Falster.

Vi har sammensat opholdet, så I får udleveret entrébillet til Fuglsang Kunstmuseum, som rummer dansk maleri, skulptur og kunst på papir fra ca. år 1780-1980.

Ud over dette er der også inkluderet entrébillet til Museum Lolland Falster og denne billet giver adgang til i alt 4 museer i området. I kan selv vælge hvilke dage i besøger de forskellige museer og i hvilken rækkefølge, og der er samtidig tid til at I også kan besøge nogle af de andre små museer, kunstgallerier osv. der er i området.

Vi har sammensat opholdet så man også får en kulinarisk oplevelse, i det vi begge dage sørger for en lækker middag tilberedt efter Claus Meyers visioner. Vi anvender primært lokale råvarer, og finder de bedste der er i sæsonen. Derudover byder vores morgenbord på de skønneste økologiske produkter og selvfølgelig hjemmebagt ølandsbrød.

Til at runde hele opholdet af overnatter I på et hotel der er fyldt med historie og sjæl, og som gæster er I velkommen til at gå rundt i hele huset og se de mange skønne stuer og rum, som vi meget gerne viser frem og fortæller om. Derudover kan I besøge Gårdbutikken, som er hotellets nabo. Her er et stort udvalg af frugt, grønt, håndværk, gave artikler, keramik mv. fra lokale producenter der er i området.


OPHOLDET INKLUDERER:

Dag 1
Ankomst til Hotel Saxkjøbing
Kaffe og hjemmebagt kage
Entré billetter til Fuglsang Kunstmuseum og Museum Lolland Falster
2 retters sæsoninspireret menu
Overnatning

Dag 2
Morgenmad
2 retters sæsoninspireret menu
Overnatning

Dag 3
Morgenmad
Afrejse inden kl. 11.00

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 1.595,-