Værelserne på Hotel Saxkjøbing

Hotellet består af Hovedbygningen, Anneks og tilbygning, med i alt 32 værelser, alle med eget bad og toilet.

De største værelser, beliggende i annekset kan redes op til 3 sengepladser plus en babyseng. Der er fladskærms TV på alle værelser samt gratis WIFI. Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke blevet renoveret.

Da nogle af værelserne ligger oppe af snørklede gamle trapper, opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du er gangbesværet, da vi har et begrænset antal værelser i stueplan.

Værelses typer

Enkeltværelser

Alle værelser på hotellet kan anvendes som enkeltværelser. Der er derfor mange forskellige typer, men alle har eget toilet og bad, fladskærms TV og gratis WIFI. Vil man være garanteret et enkeltværelse som er nyt eller ny renoveret skal man booke et dobbelt superior værelse.

Dobbeltværelser

Ældre lyse og venlige værelser placeret både i hovedbygningen. Alle værelser har eget bad og toilet, fladskærms TV og gratis WIFI. De er indrettet enkelt og hyggeligt med respekt for det oprindelige, og med gode senge, der sikrer en god nats søvn.

Superior dobbeltværelser

Nye og ny renoverede værelser. Alle værelser har nyt bad og toilet, flotte trægulve, nye senge, møbler mv. Værelserne er indrettet i den nye nordiske stil, som er lys, venlig og enkel, og samtidig er det gjort med stor respekt for det oprindelige. Værelserne har alle faldskærms TV og gratis WIFI.

Familieværelser

Familieværelser med plads til 3 personer og enkelte værelser, hvor der kan laves en 4. opredning. Alle familieværelser har eget toilet og bad, fladskærms TV samt gratis WIFI, og er placeret i hotellets anneks.
Annekset er den ældste del af hotellet og er endnu ikke renoveret. Disse ældre værelser er indrettet i en hyggelig stil og har også den oprindelige atmosfære. De er lyse og enkle og opfylder familiens basale behov.

 

Vi foretager miljøvenlig rengøring. Alle værelser bliver rengjort med produkter, der er mærket med EU-Blomsten.