Onsdag – torsdag kl. 18.00 – 23.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Vintermenu

3 serveringer 265,-
med vinmenu 565,-

Bagt torsk med gule beder, muslingesauce skilt med citrusolie og rå bolsjebeder

(Kaapzicht, Sauvignon Blanc 2023, Stellenbosch, Sydafrika)

Langtidstilberedt grisenakke med let panering, serveret med bladbeder, selleripuré, bagt kartoffelmos og sauce mættet med hakkede hasselnødder. Serveres ad libitum

(Maison Castel, Pinot Noir, Pays d’Oc, 2021, Frankrig)

Pocheret pære med chokoladesauce og vaniljeis

(Sigillo, Recioto di Soave, 2018 , Italien)

Lys over Lolland

5 serveringer 425,- 

med vinmenu 775,-

Cremet suppe af jordskokker, ferske jordskokker, jordskokkechips og urter

(Gustavshof, Riesling signatur Trocken, 2020 Rheinhessen, Tyskland)

Tatar af lokalt oksekød, glaskål, løvstikkemayonnaise, syltede kantareller, rugknas og saltet æggeblomme

(Bernard Haas, Pinot Noir, Alsace, 2021, Frankrig)

Lam fra lokale marker – Stegt lammekrone, morkel farseret med valnødder, bagte rødbeder og sauce smagt til med morkel

(Aldonia, Rioja, Grenache, 2021, Spanien)

3 slags danske oste serveret med smørristet rugbrød, hotellets knækbrød og syltet sødt

(Hvid portvin, Celeirós du Douro, Agua Alta, Portugal) eller (Vild Æblecider, Lilleø, 2020, Lolland)

Hasselbach æble med hvid chokolade ganache og grøn æblesorbet

(Cideræbler, æbleisvin, Lilleø, 2018, Danmark)

Forret

Cremet suppe af jordskokker, ferske jordskokker, jordskokkechips og urter

Kr. 100,-

Tatar af lokalt oksekød, glaskål, løvstikkemayonnaise, syltede kantareller, rugknas og saltet æggeblomme

Kr. 105,-

Bagt torsk med gule beder, muslingesauce skilt med citrusolie og rå bolsjebeder

Kr. 100,-

Hovedret

Lam fra lokale marker – Stegt lammekrone, morkel farseret med valnødder, bagte rødbeder og sauce smagt til med morkel

Kr. 215,-

Stegt pighvar fra Langø med gulerødder, gulerodspuré, og bladgrønt. Sauce af pighvarben med friske urter

Kr. 245,-

Bøf Bearnaise. Lokalt oksekød, serveret med Hasselbach kartoffel, sauce bearnaise og grøn salat

Kr. 265,-

Bagt glaskål med grønne linser, sauce af svampe og kartofler vendt i syrnet smør og urter

Kr. 195,-

Hotellets burger – Bøf af 250g hakket lokalt oksekød, hotellets syltede agurker og rødløg, mild cheddarost, frisk salat og tomat, serveret i let ristet briochebolle smurt med ketchup og sennepsmayonnaise. Hertil dobbeltstegte kartofler med hvidløgsmayonnaise

Kr. 165,-

Family-style hovedret

Langtidstilberedt grisenakke med let panering, serveret med bladbeder, selleripuré, bagt kartoffelmos og sauce mættet med hakkede hasselnødder. Serveres ad libitum og kun til hele bordet

Kr. 165,-

Ost og Dessert

3 danske oste serveret med smørristet rugbrød, hotellets knækbrød og syltet sødt

Kr. 90,-

Hasselbach æble med hvid chokolade ganache og is af karamelliseret æble

Kr. 70,-

Pocheret pære med chokoladesauce og vaniljeis

Kr. 70,-

Kaffe og 3 slags hjemmebagte småkager

Kr. 65,-

Vi tager forbehold for ændringer i menuen, da vi arbejder med sæsonbestemte råvarer og derfor ikke altid kan garantere friske leverancer” – eller noget i den stil.

Allergener oplyses ved forespørgsel.

Menuen bliver sammensat af køkkenet med sæsonens lokale råvarer hver uge. Send os en e-mail hvis du ønsker at se aftenmenuen for denne uge.

Kontakt os på: kontakt@hotel-saxkjobing.dk


Events & arrangementer

Hotellet afholder masser af events og arrangementer i vores smukke Teatersal og gårdhave.

Hotel Saxkjøbing - entré

Bestil ophold

Velkommen til et helt særligt sted – et moderne og nyistandsat hotel med en 200-årig lang og spændende fortid.

Oplev Sydhavsøerne

Udforsk Lolland-Falster og oplev et stykke Danmark, der er så meget mere end sukkerroer.