Hør her, folkens! Det er tid til at samle flokken og hygge sig med god mad og sjove aktiviteter! Fællesspisningerne på Hotel-Saxkjobing starter op igen i starten af september 2023, og vi kan ikke vente med at se jer alle sammen! Hvis du, din forening, organisation eller virksomhed har lyst til at være medvært i efteråret, så skriv til os på kontakt@hotel-saxkjobing.dk eller kig forbi i receptionen – vi vil elske at have jer med om bord!

Når I ankommer kl. 17:45, kan I købe jeres yndlingsdrikkevarer, og derefter vil ugens husmandskost* blive serveret kl. 18:00. Mums! Hvis I har lyst til lidt ekstra sødt, så kan I også tilkøbe dagens dessert og kaffe efter hovedretten – det kan man vel ikke sige nej til, vel?

Men vent, der er mere! Efter maden er der fri leg med en gratis quiz eller andre sjove aktiviteter, som medværterne gerne vil præsentere. Det bliver en aften fyldt med grin og hygge!

Du kan booke og betale i receptionen senest mandag kl. 12. Og hvis der er noget, vi skal være opmærksomme på, såsom hvis du er vegetar eller har andre kostbehov, så lad os det endelig vide. Vi vil gøre alt for at sørge for, at alle får en fantastisk aften sammen!

*Der tages forbehold for ændringer i menuen

Uge 4, januar 2024 kl. 17:45

Menu: Gule ærter med kogt medister, sennep og rugbrød. Serveret med salat af palmekål

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 5, januar 2024 kl. 17:45

Menu: Langtidsstegt grisenakke med bagte rødbeder, grov sennep, ovnstegte kartofler og sauce af stegeskyen

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 8, februar 2024 kl. 17:45

Menu: Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, syltede agurker, kartofler med persille og grøn salat

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 9, februar 2024 kl. 17:45

Menu: Confiterede kyllingelår med grønne linser og gulerødder, ovnstegte kartofler og hønseskysauce

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 10, marts 2024 kl. 17:45

Menu: Forloren hare. Farsbrød af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon, serveret med skysauce, salat og brød

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 11, marts 2024 kl. 17:45

Menu: Stegt flæsk med persillesovs, syltede rødbeder, kartofler vendt med persille og blandet salat

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 12, marts 2024 kl. 17:45

Menu: Frikadeller af hakket kalv og flæsk med rødkål, skysauce, syltede agurker, kartofler vendt med persille og grøn salat

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 13, marts 2024 kl. 17:45

Menu: Rosastegt lammeculotte med ærter vendt med bacon og hjertesalat, kartofler vendt med urter og rødvinssauce

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

uge 14, april 2024 kl. 17:45

Menu: Kalvefrikassé med ærter og gulerødder, serveret med kartofler vendt med persille, syltede agurker, blandet salat og hjemmebagt brød

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 15, april 2024 kl. 17:45

Menu: Stegt flæsk med persillesovs, syltede rødbeder, kartofler vendt med persille og blandet salat

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 16, april 2024 kl. 17:45

Menu: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler vendt med hakket persille og blandet salat

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 17, april 2024 kl. 17:45

Menu: Krebinetter paneret i pankomel, serveret med stuvede ærter og gulerødder, kartofler med hakket persille, grøn salat og syltede agurker

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 18, april 2024 kl. 17:45

Menu: Boller af hakket kalv og flæsk i karrysovs, serveret med løse ris, mangochutney, salat af spidskål og surdejsbrød

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 19, maj 2024 kl. 17:45

Menu: Stegt medister med hjemmelavet rødkål, kartofler vendt med persille, skysauce og syltede agurker

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 20, maj 2024 kl. 17:45

Menu: Kyllingefrikassé med ærter og gulerødder, serveret med kartoffelmos, salat og friskbagt brød

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 21, maj 2024 kl. 17:45

Menu: Rosastegt lammeculotte med ærter vendt med bacon og hjertesalat, kartofler vendt med urter og rødvinssauce

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-

Uge 22, maj 2024 kl. 17:45

Menu: Kalvefrikassé med ærter og gulerødder, serveret med kartofler vendt med persille, syltede agurker, blandet salat og hjemmebagt brød

Pris for middag kr.125,-

Tilkøb: kaffe og kage kr. 65,-