Book et ophold

Presse

Update om den varslende konflikt imellem 3F og Hotel Sakskjøbing

Hotel Sakskøbings svar til 3F:

Der er fair og ordentlige vilkår for samtlige ansatte på hotel Saxkjøbing – ellers havde vi  ikke kunnet tiltrække og fastholde et hold af glade og kompetente medarbejdere i en tid hvor der er mangel på arbejdskraft i hotel -og restaurations branchen.

Hotel Saxkjøbing har således heller ikke konkurrencefordele på baggrund af de vilkår vores medarbejdere har i forhold til de øvrige hoteller i området.

Vores aftale med medarbejderne er tidssvarende, fleksibel i forhold tilrettelæggelsen af arbejdet på et mindre hotel og ubureaukratisk i dagligdagen for både ledelse og medarbejdere.

Som en ansvarlig arbejdsplads indgik vi i forhandlinger med 3F og underskrev også en aftale med den lokale afdeling af 3F i juni 2018. Denne aftale blev til  vores overraskelse og lokalafdelingens frustration underkendt af 3F’s hovedforbund. Dette har i sagens natur kompliceret og forsinket de efterfølgende forhandlinger.

Der er sidenhen desuden sket det at nye partnere er på vej ind i ejerkredsen omkring hotellet. Der er således flere hensyn vi skal tage, før vi kan tegne en evigt bindende overenskomst med 3F.

Hotel Sakskøbing og vores 14 medarbejdere arbejder hver dag sammen med borgere og erhvervsliv i byen og på resten af Lolland Falster om at skabe en økonomisk bæredygtig virksomhed med attraktive arbejdspladser og masser af gæster. Ejerkredsen har de sidste fire år investeret over 30 millioner i gennemgribende renovation af hotellet, der fortsat har sit første overskud til gode i nyere tid.

Marion, Sune, Claus og resten af holdet på Hotel Saxkjøbing.