Book et ophold

Se ledige værelser

I vinterhalvåret er vores restaurant en fest! Hver uge serverer vi den lækreste husmandskost, og du kan nyde den i vores hyggelige restaurant tirsdag til torsdag. Alt sammen til en pris, der ikke giver dit budget et hjertestop!

For bare 165 kr. kan du mæske dig i ugens lækre husmandsret. Men vent, der er mere! Hver mandag kan du også deltage i vores “verdens bedste mandags fællesspisning med quiz” i teatersalen.

For kun 125 kr. kan du spise sammen med andre og teste dine quiz-evner. Vi starter op igen med begge dele i september.

Book og betal for pladser her: Madbillet.dk

Husmandskostmenu

18/9 – Frikassé af stegte kyllingelår med svampe og ærter, serveret med kartoffelmos, syltede rødbeder, blandet salat og surdejsbrød

25/9 – Krebinetter paneret i pankomel, serveret med stuvede ærter og gulerødder, kartofler med hakket persille, grøn salat og syltede agurker

2/10 – Boller af hakket kalv og flæsk i karrysovs, serveret med løse ris, mangochutney, salat af spidskål og surdejsbrød

9/10 – Rosastegt kalveculotte med bagt kartoffel, rødvinssauce, urtesmør, friskbagt maltbrød og stegte champignons

16/10 – her er der dining week og efterårsferie, så ingen fællesspisning og ej heller en husmandskost

23/10 – Kalvefrikassé af bryst med ærter og gulerødder, serveret med kartoffelmos, syltede rødbeder og kålsalat

30/10 – Skinkeschnitzel med dreng, smørsauce med kapers, brasede kartofler og gulerodssalat

6/11 – Bagt kulmule med bagte rødbeder, sennepssovs, kartofler vendt med hakkede urter og salat af bulgur og rå rødbede

13/11 – Forloren hare – fars af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon. Serveret med ovnstegte kartofler, skysauce og syltede agurker

20/11 – Paneret flæsk med persillesauce, sennep, syltede rødbeder, kartofler vendt med persille, sauteret kål og blandet salat

27/11 – Rødvinsbraiserede oksekæber med kartoffelmos, bagte pastinakker, syltede rødbeder, friskbagt brød og palmekålssalat

4/12 – Stegt medister med hjemmelavet rødkål, kartofler vendt med persille, grønkålssalat, skysauce og syltede agurker

11/12 – Confiteret andelår med andesauce, rå marineret rødkål med appelsin, sauteret rosenkål og ovnstegte kartofler