18/9 – Frikassé af stegte kyllingelår med svampe og ærter, serveret med kartoffelmos, syltede rødbeder, blandet salat og surdejsbrød
25/9 – Krebinetter paneret i pankomel, serveret med stuvede ærter og gulerødder, kartofler med hakket persille, grøn salat og syltede agurker
2/10 – Boller af hakket kalv og flæsk i karrysovs, serveret med løse ris, mangochutney, salat af spidskål og surdejsbrød
9/10 – Rosastegt kalveculotte med bagt kartoffel, rødvinssauce, urtesmør, friskbagt maltbrød og stegte champignons
16/10 – her er der dining week og efterårsferie, så ingen fællesspisning og ej heller en husmandskost
23/10 – Kalvefrikassé af bryst med ærter og gulerødder, serveret med kartoffelmos, syltede rødbeder og kålsalat
30/10 – Skinkeschnitzel med dreng, smørsauce med kapers, brasede kartofler og gulerodssalat
6/11 – Bagt kulmule med bagte rødbeder, sennepssovs, kartofler vendt med hakkede urter og salat af bulgur og rå rødbede
13/11 – Forloren hare – fars af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon. Serveret med ovnstegte kartofler, skysauce og syltede agurker
20/11 – Paneret flæsk med persillesauce, sennep, syltede rødbeder, kartofler vendt med persille, sauteret kål og blandet salat
27/11 – Rødvinsbraiserede oksekæber med kartoffelmos, bagte pastinakker, syltede rødbeder, friskbagt brød og palmekålssalat
4/12 – Stegt medister med hjemmelavet rødkål, kartofler vendt med persille, grønkålssalat, skysauce og syltede agurker
11/12 – Confiteret andelår med andesauce, rå marineret rødkål med appelsin, sauteret rosenkål og ovnstegte kartofler