Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Hver uge i hele vinterhalvåret serverer vi den gode husmandskost. Det er mad af høj kvalitet til rimelige penge.
Du kan nyde middagen i hotellets hyggelige restaurant mandag til torsdag om aftenen i restaurantens åbningstid til en pris kr. 165,-
Du kan også deltage ved “verdens bedste mandags fællesspisninger med quiz” i teatersalen til en pris af kr. 125,- tilmeld dig her

Her er menuerne for det første halvår 2023
13. marts: Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, syltede agurker, kartofler med persille og grøn salat
20. marts: Confiterede kyllingelår med grønne linser og gulerødder, ovnstegte kartofler og hønseskysauce
27. marts: Forloren hare. Farsbrød af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon, serveret med brunede kartofler, skysauce, salat og brød
3. april: Langtidsstegt grisenakke med bagte rødbeder, grov sennep, ovnstegte kartofler og sauce af stegeskyen
17 april: Kyllingefrikassé med ærter og gulerødder, serveret med kartoffelmos, salat og friskbagt maltbrød
24. april: Rødvinsbraiserede oksekæber med kartoffelmos, rødvinssauce, syltede rødbeder og grøn salat
1. maj: Rosa stegt kalveculotte med bagt kartoffel, creme fraiche dressing med masser af purløg, grøn salat, syltede rødløg og hjemmebagt surdejsbrød
8. maj: Stegt flæsk med persillesovs, syltede rødbeder, kartofler vendt med persille og blandet salat
15. maj: Frikadeller af hakket kalv og flæsk med rødkål, skysauce, syltede agurker, kartofler vendt med persille og grøn salat
22. maj: Lammeculotte med ærter vendt med bacon, hjertesalat og mynte, serveret med couscous med tørrede frugter, grøn salat og surdejsbrød
29. maj: Her holder vi ikke Verdens bedste mandag, grundet pinse