Hver uge i hele vinterhalvåret serverer vi den gode husmandskost. Det er mad af høj kvalitet til rimelige penge.

Du kan nyde middagen i hotellets hyggelige restaurant mandag til torsdag om aftenen i restaurantens åbningstid til en pris kr. 165,-

Du kan også deltage ved “verdens bedste mandags fællesspisninger med quiz” i teatersalen til en pris af kr. 125,- tilmeld dig her

Mortens Aften 2018

Her er menuerne for det første halvår 2023

13. marts: Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, syltede agurker, kartofler med persille og grøn salat

20. marts: Confiterede kyllingelår med grønne linser og gulerødder, ovnstegte kartofler og hønseskysauce

27. marts: Forloren hare. Farsbrød af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon, serveret med brunede kartofler, skysauce, salat og brød

3. april: Langtidsstegt grisenakke med bagte rødbeder, grov sennep, ovnstegte kartofler og sauce af stegeskyen

17 april: Kyllingefrikassé med ærter og gulerødder, serveret med kartoffelmos, salat og friskbagt maltbrød

24. april: Rødvinsbraiserede oksekæber med kartoffelmos, rødvinssauce, syltede rødbeder og grøn salat

1. maj: Rosa stegt kalveculotte med bagt kartoffel, creme fraiche dressing med masser af purløg, grøn salat, syltede rødløg og hjemmebagt surdejsbrød

8. maj: Stegt flæsk med persillesovs, syltede rødbeder, kartofler vendt med persille og blandet salat

15. maj: Frikadeller af hakket kalv og flæsk med rødkål, skysauce, syltede agurker, kartofler vendt med persille og grøn salat

22. maj: Lammeculotte med ærter vendt med bacon, hjertesalat og mynte, serveret med couscous med tørrede frugter, grøn salat og surdejsbrød

29. maj: Her holder vi ikke Verdens bedste mandag, grundet pinse