Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Hver uge i hele vinterhalvåret serverer vi den gode husmandskost. Det er mad af høj kvalitet til rimelige penge.
Du kan nyde middagen i hotellets hyggelige restaurant mandag til torsdag om aftenen i restaurantens åbningstid til en pris kr. 165,-
Du kan også deltage ved “verdens bedste mandags fællesspisninger med quiz” i teatersalen til en pris af kr. 125,- tilmeld dig her

Her er menuerne for det første vinterhalvår 2023
30/1 – Langtidsstegt grisenakke med bagte rødbeder, grov sennep, syltede grønne tomater, ovnstegte kartofler og sauce af stegeskyen
6/2 – Hakkebøf med masser af bløde løg, brun sovs, kartofler vendt med persille og blandet salat
13/2 – Boller af hakket kalv og gris i selleri med kartoffelmos af vinterkartofler, syltede gulerødder og vintersalat
20/2 – Rødvinsbraiseret oksekæbe med glaserede løg, kraftig rødvinssauce og kartoffelmos
27/2 – Skipperlabskovs af kogt kalvebryst og kartofler, serveret med syltede rødbeder, rugbrød, salat af grønkål med æbler
6/3 – Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler vendt med hakkede urter, serveret med syltede grønne tomater og blandet salat
13/3 – Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, syltede agurker, kartofler med persille og grøn salat
20/3 – Confiterede kyllingelår med grønne linser og gulerødder, ovnstegte kartofler og hønseskysauce
27/3 – Forloren hare. Farsbrød af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon, serveret med brunede kartofler, skysauce, salat og brød