Hver uge i hele vinterhalvåret serverer vi den gode husmandskost. Det er mad af høj kvalitet til rimelige penge.

Du kan nyde middagen i hotellets hyggelige restaurant mandag til torsdag om aftenen i restaurantens åbningstid til en pris kr. 165,-

Du kan også deltage ved “verdens bedste mandags fællesspisninger med quiz” i teatersalen til en pris af kr. 125,- tilmeld dig her

Mortens Aften 2018

Her er menuerne for det første vinterhalvår 2023

30/1 – Langtidsstegt grisenakke med bagte rødbeder, grov sennep, syltede grønne tomater, ovnstegte kartofler og sauce af stegeskyen 

6/2 – Hakkebøf med masser af bløde løg, brun sovs, kartofler vendt med persille og blandet salat 

13/2 – Boller af hakket kalv og gris i selleri med kartoffelmos af vinterkartofler, syltede gulerødder og vintersalat 

20/2 – Rødvinsbraiseret oksekæbe med glaserede løg, kraftig rødvinssauce og kartoffelmos 

27/2 – Skipperlabskovs af kogt kalvebryst og kartofler, serveret med syltede rødbeder, rugbrød, salat af grønkål med æbler  

6/3 – Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler vendt med hakkede urter, serveret med syltede grønne tomater og blandet salat 

13/3 – Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, syltede agurker, kartofler med persille og grøn salat 

20/3 – Confiterede kyllingelår med grønne linser og gulerødder, ovnstegte kartofler og hønseskysauce 

27/3 – Forloren hare. Farsbrød af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon, serveret med brunede kartofler, skysauce, salat og brød