Book et ophold

Se ledige værelser

Hold møder og fest på Hotel Saxkjøbing i charmerende omgivelser

Hvis du vælger Hotel Saxkjøbing til at danne rammen om dit næste arrangement, vil vores dygtige tjenere og kokke gøre deres til, at dit arrangement bliver præcis som du drømmer om. Det charmerende hotel ligger idyllisk midt på Torvet i Sakskøbing, og både hotel såvel som personalet byder på personlighed og nærvær.

Vores lokaler kan rumme op til 150 gæster og kan danne den perfekte ramme om netop dit arrangement.

Hvis der er ønske om overnatning, har vi 32 hyggelige værelser og plads til op til 70 opredninger, fordelt på hele hotellet.

Vores køkken arbejder på at genskabe stoltheden omkring de råvarer og produkter, der produceres først og fremmest på Lolland-Falster, men også på Møn og Sjælland.

Vores lokaler og faciliteter

Vi råder over flere fest- og mødelokaler, der kan rumme mellem 2 og 150 personer afhængig af bordopstillingen. Alle lokaler ligger i umiddelbar forlængelse af hotellet, og i Teatersalen kan scenen også tages i brug og indrettes til fx foredragsholderne under en paneldebat.

I alle vores lokaler er der trådløst internet og mulighed for opsætning projektor, lærred, og flip-over. I Teatersalen er der desuden installeret lydanlæg.

Andet udstyr kan lejes eller medbringes efter aftale med hotellets personale.

KAPACITET

– 32 værelser – i alt 70 sengepladser
– Teatersal med plads til 150 personer ved skoleborde
– Kursuslokale “Femø” med plads op til 50 personer ved skoleborde
– Små møde- og grupperum “Fejø”, “Lilleø”, “Balkonen” – op til 15 personer
– Restauranter med samlet plads op til 80 personer

TEATERSALEN

U-bord: 80
Bio: 150
Skolebord: 60

FEMØ

U-bord: 30
Bio: 50
Skolebord: 30
Langbord: 26

Priser:
Vi udarbejder gerne et tilbud ud fra dine ønsker, med en realistisk pris og vi kan altid tilpasse arrangementet, så det matcher dine forventninger til en stor oplevelse.