Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smagens Time

11. oktober 2017

Kun for børn – køb billet her

Giv dit barn en madoplevelse for livet, når restauranter landet over endnu en gang reserverer alle siddepladser til børnene og sender forældrene uden for døren.

Restauranter over hele landet står klar til at servere et lækkert måltid for børnene, når vi gentager succesen med Smagens Time for syvende år i træk. Onsdag den 11. oktober 2017 kl. 16.30 inviterer alle deltagende restauranter børn og unge indenfor i selskab med deres søskende og venner – men uden deres forældre.

Børnene får mulighed for at nyde en sund og velsmagende 3-retters menu, der både forkæler smagsløgene og udvider børnenes madhorisont. Dygtige kokke på en række restauranter landet over vil nemlig på denne dag lægge sig i selen for at tilberede et måltid, der afspejler sæsonen, smager vidunderligt og stimulerer de unges nysgerrighed over for mad, de ikke kender.

Restauranterne har frie hænder til at komponere en velsmagende menu, der udfordrer junior og hans venner, men igen i år udstikkes tre råvarer, som skal integreres som en del af menuen. I år er de tre råvarer:

* kål  * kalv  * pære
 

HVORNÅR

Onsdag 11. oktober fra kl. 16.30

 

PRIS

Det koster DKK 150 + gebyr at deltage. Billetten dækker både mad og drikke og medbringes blot på aftenen, så sørger vi for resten.

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle børn i alderen 5 til 15 år.

Overskuddet fra Smagens Time går ubeskåret til fonden Melting Pots indsats for at  give socialt udsatte børn og unge i Bolivia en uddannelse indenfor madbranchen. Læs mere om fondens aktuelle projekter her: www.meltingpotfoundation.dk