Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Nytårsmenu
31. december 2017

Nytårsmenu ud af huset
31. december 2017
Få Meyers lækre mad univers hjem på Nytårs bordet.
Vi tilbyder årets nytår menu – pakket og klar til servering. Alt er gjort klar så du blot skal pakke ud, varme og servere. Vi vedlægger naturligvis en grundig vejledning til det hele.
Forret;
Rimmet brændt jomfruhummer, salat vendt med østers vinaigrette med syltet gran og puffede perlebyg
Hovedret;
Oksekæber, intens sauce med fyld af haler, røgt marv og syltet kantraller samt kartoffelkompot med citron, timian, løg og kartoffelchips.
Dessert;
Chokoladebar med solbærsauce, tørret solbær, solbærgele og sprøde vanilje flager
Hertil medfølger hjemmebagt ølandsbrød og en smør med yuzu.
DKK 385,- pr. cov.
Oste fra Hårbølle Mejeri med garniture og knækbrød kan tilkøbes for DKK 65,- pr. cov.
Maden skal hentes søndag den 31. december mellem kl. 12.00 – 13.00 på hotellet – Torvet 9 – 4990 Sakskøbing
Nytårsmenuen skal bestilles senest onsdag 27. december kl. 12.00 på kontakt@hotel-saxkjobing.dk
Lad os også stå for vinen til årets sidste middag
Den VIRKELIGE gode vin pakke
Inkludere hvidvin, rødvin og dessertvin
DKK 450,- pr. cov.
Inklusiv champagne DKK 525,- pr. cov.
Den gode vin pakke
Inkludere hvidvin, rødvin og dessertvin
DKK 225,- pr. cov.
Inklusiv Meyers bobler DKK 275,- pr. cov.