Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frugtfestival

16. september 2017 - 17. september 2017

Sakskøbings årlige Frugtfestival med frisk frugt i tonsvis og over 70 stande med lokale og nationale frugtprodukter af høj kvalitet.

 

For 10. år i træk afvikler Hotel Sakskøbing Frugtfestivitasmiddag i den snart 200 årige gamle stemningsfulde Teatersal.

Vi sidder ved langborde mens retterne vælter frem. Fad til at dele, kaffe og chokolade og afslutningsvis natmad til at sige tak for i aften på. Bliv forkælet i selskab med udstillere, frugtavlere, venner af huset og borgere i Sakskøbing.

Vi fejrer den gode frugt fra Sydhavsøerne på den årlige Frugtfestival. Hele byen bliver et sandt mekka for frugtelskere, børnene mødes om kogeøen og til festlige frugtudfordringer.

Program for aftenen;
Kl. 18.00 – Velkomstdrink
Kl. 18.30 – 3 retters menu – “Folkekøkken style” serveret på fade og i skåle samt ølandsbrød og smør. Under middagen serveres dejlige vine som er afstemt til menuen.
Efter middagen bydes der på kaffe og chokolade.
Kl. 01.00 Natmad – Meyers flæskestegssandwich
Kl. 02.00 – Tak for i aften

Der vil under middagen blive spillet akustisk musik og efter middagen spiller bandet “No juice” op til en festlig aften.

Pris 895,- pr. person

Bestilling på tlf. 54 70 40 39 eller kontakt@hotel-saxkjobing.dk

Ønsker man fri bar hele aftenen inkl. husets cocktails – er prisen DKK 1.250,-*
*Prisen inkludere hele aften arrangementet, fribar i form at øl, vand, most, husets vin og cocktails.

Aftens menu
Forret;
Hel salt indbagt torsk – sauce veloutée med rogn og purløg – pocheret knoldselleri – grønkålssalt med fermenteret kirsebær og kirsebær eddike og ristede macadamianødder – salat med bagte jordskokker vendt med grønne jordbær, vinaigrette med ristet kerne og pyntet af med rå jordskokker.

Hovedret;
Ragout på Dalbakke kylling, syltede kantareller og røget bacon, hertil grydestegt blomkål med hasselnød vinaigrette – løg anretning med friteret, syltet og stegte løg – kartoffelkompot med løg, nødder, purløg og drysset med kartoffelchips med sour/onion smag.

Dessert;
Henkogte frugter med varme krydderier – gran is og smulder kage.