Indlæser Begivenheder

Dining Week

7. feb. - 16. feb.

Den 7.-16. februar 2020 bliver det 10. gang, Dining Week bliver afholdt. Det store, runde jubilæum skal fejres med et brag af en restaurantfestival, og der er en særdeles festlig uge i sigte.

10-års jubilæet for Dining Week vil blandt andet byde på store madoplevelser på Hotel Saxkjøbing, hvor du kan prøve vores spændende menuer lavet af lokale råvarer. Glæd dig til at smage retterne fra hotellets køkken, som siden 1835, hvor hotellet fik tildelt prædikatet ‘Kgl. priviligeret kro’, har serveret mad til små og store maver.

 

Dining week 2020 menu

3 RETTER 215 kr. +billetgebyr 26 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

FORRET
Lun letrøget torsk med musling
pocheret porre, persilleolie & skummende muslingefumé

***
HOVEDRET
Braiseret kalvetykkam
med kirsebærbagte løg, lynstegt palmekål, pommes Anna & kalveglace med kirsebær

***
DESSERT
Lillø æbledessert
med krydderkrummer & karamel

 

Vegetarmenu

3 RETTER 215 kr. +billetgebyr 26 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

FORRET
Fejø Tagliatelle med vinterspinat, hvidløg & havgus.

***
HOVEDRET
Langtidsbagt selleri /palmekål & variation af løg

***
DESSERT
Lilleø æbledessert med krydderkrummer & karamel

Menuen indeholder æg

 

VINMENU

3 glas vin tilpasset menuen
200,00 kr.

 

Køb billet

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.