Madhøjskole på Lolland-Falster

I det nye år går Hotel Saxkjøbing, Sakskøbing Madhus og Højskoleprojekt Lolland-Falster sammen og etablerer som Pop up: Saxkjøbing Madhøjskole. Her vil vi med afsæt i Lolland Falsters kvalitetsråvarer undervise i madhåndværk og måltidsfærdigheder. Det hele er sat i en ramme af højskole med fokus på fællesskab og samvær. Der vil være inspirerende foredrag – og hver dag starter med en sang.

Saxkjøbing Madhøjskole er sat i verden for at udforske, hvad der kan lade sig gøre, når lokale aktører går sammen og bringer deres spidskompetencer i spil i et fælles projekt om at gøre de lollandske fødevarekvaliteter tilgængeligt for et bredere publikum.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Sakskøbing

New Nordic Cuisine, 24. februar – 1. marts 2019

– 5 days of masterclasses (in English)
The New Nordic Kitchen Manifesto in 2004, kickstarted a revolution in Danish gastronomy and with Noma as a frontrunner, chefs across the Nordic countries begun exploring the uniqueness of food native to the Nordic region. During this week we will on a basis of local, lollandic seasonal produce of the best quality explore the flavors and techniques iconic to the New Nordic Cuisine.

Meet among others:
Ole Troelsø // Claus Meyer // Frederiksdal // Meyers Madhus // And a lot of local producers
(more to be announced …)

You will get:
5 nights
All meals
Recipes to bring home

The program is a mix of time in the kitchen, excursions and lectures, and
is developed in cooperation with Meyers Madhus

Price:
8,500 DKK

(Limited: 25 participants)

Arrival: Sunday 24th of February between 6 – 10 pm
Departure: Friday 1st of March between 1 -3 pm

Bestil billet

Jordforbindelse og madhåndværk, 25. – 29. marts 2019

– 5-dages madhøjskole for den nysgerrige livsnyder
Kimen til velsmag ligger i den gode råvare, og her er Lolland et skatkammer. Den fede muld og det milde klima, give de bedste betingelser for fødevareproduktion af en kvalitet, man ikke finder mange andre steder i landet. Gennem ugen vil I under professionelle kokkes kyndige vejledning tilberede en række skønnne måltider, få en dybere forståelse for de væsentligste køkkenteknikker, og komme helt tæt på Sydhavsøernes mest dedikerede producenter,

Mød blandt andre:

Ole Mouritsen // Claus Meyer // Krenkerup // Meyers Madhus // Og en masse lokale producenter
(flere på vej …)

Det får du:

4 overnatninger
Alle måltider
Opskrifterne med hjem

Programmet består af en blanding af tid i køkkenet, udflugter og foredrag,
og er udviklet i samarbejde med Meyers Madhus

Pris: 6.900,-

Ankomst: Mandag d.25. marts mellem kl. 10 – 12
Afrejse: Fredag d.29. marts mellem kl. 10 – 12

Bestil billet

Praktiske oplysninger

VÆRELSERNE
Alle værelser er med bad og toilet, sengetøj og håndklæder.
Der forefindes 5 dobbeltværelser i stueplan og øvrige værelser er på 1. sal.
Adgangen til hotellets mange små og store rum – er fra tiden med trin og trapper – så for kørestolsbrugere og gangstativer er det desværre ikke rigtig godt egnet.Yderligere oplysninger om madhøjskolen:
Kontaktperson: Anette Navne – direkte nummer: 25102743 eller mail: an@hotel-saxkjobing.dk
BESTILLING OG BETALING
Book dit ophold på www.madbillet.dk – betaling foretages samtidig med bestilling af ophold.
Eller send en mail til bbs@hotel-saxkjobing.dk
Oplysninger som skal bruges er følgende:
navn, adresse, mobilnr., mailadresse, antal, og om der ønskes enkelt eller dobbeltværelse.
Du vil modtage bekræftelse og et kontonr. til indbetaling af ophold, som skal ske inden for 5 bankdage.
AFBESTILLING
Skulle uheldet være ude og du bliver forhindret i at deltage og må afbestille dit ophold kan du senest 4 uger før ankomst afbestille og få det fulde beløb refunderet.
Annullering af ophold 2 uger før ankomst dag, refunderes 40% af opholdets pris.
Ved senere afbestilling vil der ikke være mulighed for at få refunderet opholdet.
BETALINGSOPLYSNINGER
Følgende oplysningen skal benyttes ved indbetalinger til Hotel Saxkjøbing
Bank: Jyske Bank
Reg nr.: 5067
Konto nr.: 000 704 039 1IBAN nr.: DK02 5067 0007 0403 91
Swift-Bic: JYBADKKK