Vi er i øjeblikket ved at opdatere vores hjemmeside, og arbejder intensivt på at tilføje manglende indhold.

Book et bord

FÆLLESSPISNING PÅ HOTEL SAXKJØBING

VI HAR FÆLLESSPISNINGER I SAMARBEJDE MED FORENINGEN THE LITTEL APPLE.

Vi mødes, vi snakker og vi nyder et godt måltid mad.

Det hele foregår på vaskeægte højskolemaner – Vi sidder ved hyggelige langborde, er fælles om af ryde af og hjælper hinanden med at få opvasken ud til køkkenet.

Vi vil rigtig gerne være med til at gå foran for at danne nye fællesskaber, vi har en fantastisk sal og nogen rammer som lægger op til disse hyggelige fællesspisninger, men alle kan være med til at skabe nye fællesskaber.

Måltidet er et perfekt middel til at danne nye fællesskaber. Der er jo noget særligt ved at sætte sig omkring bordets glæder og nyde et godt måltid sammen. Her spiser vi os tættere på dem, vi holder af og lærer nye mennesker at kende.

DER ER NYE FÆLLESSKABER PÅ MENUEN.

Et måltid kan meget mere end at mætte sultne maver. Det kan bringe mennesker sammen og lade nye relationer spire frem. Det er omkring bordet, at vi styrker båndet til dem, vi holder af, og skaber nye forbindelser til folk, vi ikke kender i forvejen.

Måltidet er et samlings punkt, hvor vi for en stund rykker lidt tættere på hinanden – og en anledning til at række ud til mennesker, vi normalt ikke ser eller mødes med.

Nogen gange serveres der 2 retter andre gange en ret. Til maden er der inkluderet et glas vin, en fadøl eller et glas most.

Når der serveres dessert er der mulighed for at tilkøbe kaffe til desserten – eller et lækkert glas dessertvin!

Humlen er at vi mødes, får talt, spiser noget godt, og går glade hjem. Alt sammen uden at vi behøver af afsætte en hel aften til det.

FÆLLESSPISNINGER 2020 – FØRSTE HALVÅR.

11. februar 2020
18. marts 2020
16. april 2020
12. maj 2020
10. juni 2020

Spisningen starter kl. 18.00

PRISER FOR FÆLLESSPISNING

Medlemmer
Pris: 125,00 kr.
Ikke medlemmer
Pris: 175,00 kr.

Inkluderer et glas vin, øl, most eller vand.

Tilmelding

Tilmelding til: kontakt@hotel-saxkjobing.dk eller tlf. 54704039