Book et bord

EVENTS OG ARRANGEMENTER PÅ HOTEL SAXKJØBING

VI BYDER PÅ HELT SÆRLIGE OPLEVELSER OG UNIKKE EVENTS ÅRET RUNDT

Hotel Saxkjøbing er Lollands samlingepunkt. Kom indenfor på et sted, hvor værdier som fællesskab og omhyggelighed skattes højt.

Hotellet afholder masser af events og arrangementer i vores smukke Teatersal og gårdhave, men bakker også op om helt særlige oplevelser andre steder på egnen, f.eks. Apple Flower Festival på Lilleø (arrangeret af hotellets ejer Claus Meyer og DJ’en Kenneth Bager) eller Danmarks saftigste festival, “Sydhavsøernes Frugtfestival”, arrangeret af de lokale ildsjæle.

De danske øer, Lolland og Falster kaldes populært Sydhavsøerne og byder på et hav af seværdigheder, kultur og smuk natur – f.eks. det populære Knuthenborg Safaripark, bryggeriet Krenkerup, småøerne Fejø, Femø og Askø, flere gode badestrande og 1000vis af andre oplevelser.


FÆLLESSPISNING 

Det hele foregår på vaskeægte højskolemaner – Vi sidder ved hyggelige langborde, er fælles om af ryde af og hjælper hinanden med at få opvasken ud til køkkenet.

FRUGTFESTIVAL 

Den tredje weekend i september danner Sakskøbing hvert år rammen om, Sydhavsøernes Frugtfestival – 18.-19. september 2021.

ÅRETS EVENTS

Vi arrangere løbende events på Hotellet, men der bliver også holdt mange andre gode, skønne og inspirerende events på vores øer, som kunne være en ide og inspirations til jeres besøg hos os.