Events og arrangementer på Hotel Saxkjøbing

SOMMERHYGGE, MUSIK & SOMMERMAD
i hotellets restaurant og gårdhave

Nyd de lune sommerdage og de lange lyse aftener. Sommeren på Hotel Saxkjøbing byder på hyggelige events med musik og selvfølgelig dejlige madoplevelser skabt med kærlighed og råvarer hentet hjem fra de lollandske marker, fra Smålandshavet og fra en perlerække af lokale fødevareproducenter.

Kig forbi og nyd sommeren på Hotel Saxkjøbing …

 

Vi byder på helt særlige oplevelser og unikke events året rundt

Hotel Saxkjøbing er Lollands samlingepunkt. Kom indenfor på et sted, hvor værdier som fællesskab og omhyggelighed skattes højt.

Hotellet afholder masser af events og arrangementer i vores smukke Teatersal og gårdhave, men bakker også op om helt særlige oplevelser andre steder på egnen, f.eks. Apple Flower Festival på Lilleø (arrangeret af hotellets ejer Claus Meyer og DJ’en Kenneth Bager) eller Danmarks saftigste festival, “Sydhavsøernes Frugtfestival”, arrangeret af de lokale ildsjæle.

De danske øer, Lolland og Falster kaldes populært Sydhavsøerne og byder på et hav af seværdigheder, kultur og smuk natur – f.eks. det populære Knuthenborg Safaripark, bryggeriet Krenkerup, småøerne Fejø, Femø og Askø, flere gode badestrande og 1000vis af andre oplevelser.

Tag et kig på vores eventoversigt nedenfor eller spørg os på hotellet.