Matador kommer til Saxkjøbing Den 24. marts

Skrevet af

Det bliver ikke mere dansk, når Hotel Saxkjøbing får besøg af den musikalske succesforestilling Fra Skjern til Varnæs. Der venter nemlig publikum en underholdende og overraskende aften, når Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, der også har skrevet forestillingen, inviterer publikum med bag kulisserne i én af Danmarks mest berømte Tv-serier – nemlig Matador. Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i Matador, da disse sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og stemningstilstanden.

Menuen til aftenen er:

  • Tatar af Færøsk laks med rygeostcreme, sprød rug, æbler og små salater
  • Dalbakkegård kylling. Sprængt bryst og ragout af confiteret lår med grønne linser. Sauteret bladgrønt og små kartofter

Pris kr. 495,- Køb på madbillet.dk