Sakskøbing Madhus

Det gastronomiske centrum på Sydhavsøerne

Det gastronomiske centrum på Sydhavsøerne

Hotellets ejere, Claus Meyer og Ebbe Frahm er visionære mænd. Det ligger dem derfor meget på sinde, aktivt at være med til at tegne og fremme udviklingen i Sakskøbing.

Traditionelt har hotellet været byens samlingssted, hvor man spillede dilettant i teatersalen, holdt generalforsamlinger, fejrede bryllupper, fødselsdag mv. - Hotellet var og er stadig byens nerve!

Imidlertid nærer både Ebbe og Claus et brændende ønske om, ikke blot at fastholde status quo, men at nytænk og udvikle både hotel og by til at alles fordel. Derfor blev projektet ”Gentænkning af en provinsby” søsat i 2014, med det mål at gøre Sakskøbing til en af Danmarks mest attraktive og skønne provinsbyer at bo i og at gæste som en- eller flerdags turist.

Gastronomi og lokale råvarer er løftestangen for projektet, som indtil videre rummer foreningen ”The Little Apple” med over 400 medlemmer, en gårdbutik, som ligger dør om dør med hotellet, og en skøn madskole, som ligger lige på den modsatte side at torvet. Det hele er samlet i regi af Sakskøbing Madhus. Målet er at madhuset ud over at drive gårdbutik og madskole også medvirker til at accelerere og synliggøre den positive madkulturelle-, gastronomiske- og landbrugsmæssigeudvikling, der er sket på Sydhavsøerne over de sidste 10 år.

Hotellet samarbejder tæt med både gårdbutik og madskole f.eks leverer hotellets køkken lækkert. friskbagt brød til gårdbutikken hver dag, og nogle af hotellets kokke underviser på madkurser i madskolen, ligesom man kan altid få et godt bud på en teambuildingspakke der f.eks. starter i gårdbutikken, hvor man henter skønne lokale varer, går over torvet og laver en dejlig 3. - eller 5 retters middag på madskolen, og når man når dertil, gå man tilbage over torvet, og slår benene op i en dejlig seng på hotellet.


Se meget mere på deres hjemmeside ved at klikke her

Madskole







Gårdbutik