Sakskøbing Madhus

Sakskøbing Madhus er et udviklingsprojekt som vi har startet sammen med borgerne i byen. Målet er tofoldigt. På den ene side med mad og måltider som omdrejningspunkt at udvikle sammenholdet, sammenhængene og værtsskabet i købstaden Sakskøbing. På den anden side understøtte, accelerere og synliggøre den fine madkulturelle-, gastronomiske- og landbrugsmæssigeudvikling, der er sket på Sydhavsøerne over de sidste 10 år.

Madhuset drives af foreningen ”The Little Apple” med over 400 medlemmer og har to fysiske lokationer. En gårdbutik, som ligger dør om dør med hotellet, og en madskolen som har et professionelt produktionskøkken, der ligger på den modsatte side at torvet og har plads til 20 kursister ad gangen.

Hotellet samarbejder tæt med både gårdbutik og madskole. f.eks leverer vores køkken lækkert, friskbagt brød til gårdbutikken hver dag, og nogle af hotellets kokke underviser på madkurser i madskolen, ligesom man kan altid få et godt bud på en teambuildingpakke der f.eks. starter i gårdbutikken, hvor man henter skønne lokale varer, går over torvet og laver en dejlig 3. – eller 5. retters middag på madskolen, og når man når dertil, går man tilbage over torvet, og slår benene op i en dejlig seng på hotellet.

Læs mere om Sakskøbing Madhus her.