Årets julefrokost for små og store selskaber

– på hotellet eller ud-af-huset

 

På Hotellet

Vores smukke og historiske teaterfestsal danner rammen om årets julefest ved langborde, masser af god julemad af lokale råvarer, hyggelig stemning, glad musik og dans.

Datoer

Den 23. nov, 24. nov, 30. nov, 1. dec, 7. dec,
8. dec, 14. dec og 15. dec. Dørene åbnes kl. 18.00

Buffet

– Karrysild med æble og chili
– Røde bondesild med Frederiksdal kirsebærvin
– Stegte rødbedesild med kapers og dild
– Gravad laks med fennikel, enebær og dildsauce
– Hotellets røget laks med peberrodscreme
– Rugmelspaneret rødspættefilet med grov remoulade
– Æg med håndpillede rejer, dild-mayo og urter
– Rødkålssalat med appelsin og nødder
– Grønkålssalat med æble og glaserede kerner
– Kalvepostej med syltede rødbeder med solbær og anis
– Æbleflæsk med æbler fra Lilleø
– Helglaseret benskinke fra Lollandsgrisen
– Grønlangkål og brunkartofler
– Confit af andelår med kompot af svesker og æbler
– Langtidsbraiseret Lollandgris med rødkål og ribs
– Ris ala mande med karamelliseret mandelsplitter og kirsebærsauce med anis og kanel
– 2 slags oste med syltede valnødder og forskellige hjemmelavede relish
– Rugbrød, Ølandsbrød, knækbrød, fedt og smør
– Kaffe og te, konfekt og julebag

Pris pr. kuvert kr. 395,-
Tilkøb drikkemenuer efter behov, priser fra kr. 295,-
Dørene åbnes kl. 18.00. Julefroskosten serveres fra kl. 19.00.

Overnatning i forbindelse med julefrokosten.
Dobbeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 750,-

 

UD-AF-HUSET

Min. 10 kuverter. Skal afhentes på hotellet.

 

Lille JULEFROKOST

– Karrysild med æble og chili
– Røde bondesild med Frederiksdal kirsebærvin
– Rugmelspaneret rødspættefilet med grov remoulade
– Æg med håndpillede rejer, dild-mayo og urter
– Rødkålssalat med appelsin og nødder
– Grønkålssalat med æble og glaserede kerner
– Helglaseret benskinke
– Grønlangkål og brunkartofler
– Ris ala mande med karamelliseret mandelsplitter og kirsebærsauce med anis og kanel
– Rugbrød, Ølandsbrød, knækbrød, fedt og smør

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Mellem JULEFROKOST

– Karrysild med æble og chili
– Røde bondesild med Frederiksdal kirsebærvin
– Stegte rødbedesild med kapers og dild
– Gravad laks med fennikel, enebær og dildsauce
– Hotellets røget laks med peberrodscreme
– Rugmelspaneret rødspættefilet med grov remoulade
– Æg med håndpillede rejer, dild-mayo og urter
– Rødkålssalat med appelsin og nødder
– Grønkålssalat med æble og glaserede kerner
– Helglaseret benskinke
– Grønlangkål og brunkartofler
– Confit af andelår med kompot af svesker og æbler
– 2 slags oste med syltede valnødder og forskellige hjemmelavede relish
– Rugbrød, Ølandsbrød, knækbrød, fedt og smør

Pris pr. kuvert kr. 345,-

Stor JULEFROKOST

– Karrysild med æble og chili
– Røde bondesild med Frederiksdal kirsebærvin
– Stegte rødbedesild med kapers og dild
– Gravad laks med fennikel, enebær og dildsauce
– Hotellets røget laks med peberrodscreme
– Rugmelspaneret rødspættefilet med grov remoulade
– Æg med håndpillede rejer, dild-mayo og urter
– Rødkålssalat med appelsin og nødder
– Grønkålssalat med æble og glaserede kerner
– Kalvepostej med syltede rødbeder med solbær og anis
– Æbleflæsk med æbler fra Lilleø
– Helglaseret benskinke
– Grønlangkål og brunkartofler
– Confit af andelår med kompot af svesker og æbler
– Langtidsbraiseret gris med rødkål og ribs
– Ris ala mande med karamelliseret mandelsplitter og kirsebærsauce med anis og kanel
– 2 slags oste med syltede valnødder og forskellige hjemmelavede relish
– Rugbrød, Ølandsbrød, knækbrød, fedt og smør

Pris pr. kuvert kr. 395,-

Hør mere og book på 54704039