God mad i fokus

Hotel Saxkjøbing arbejder for at genskabe stoltheden omkring de udsøgte råvarer og produkter fra Lolland-Falster og øerne i Smålandshavet. Mad af høj kvalitet og af lokale råvarer er en hjertesag for os.

Med udgangspunkt i vores fantastiske lokale råvarer, har køkkenchefen lavet nogle retter som nydes til en hyggelig, afslappet aftensmad.


Bordbestilling er nødvendigt
Tlf. 54 70 40 39

Husmandskost

Vores husmandskost skifter hver uge og er klassisk hverdagsmad lavet efter Claus Meyers principper om god mad

Juli


Søndag 2. - onsdag 5. juli

Grydestegt kyllingelår med agurkesalat, rabarberkompot, nye kartofler og skysauce

Søndag 9. - onsdag 11. juli

Svinebryst braiseret i most og nordisk kål

Søndag 16. - onsdag 19. juli

Helstegt rødspætte med nye kartofler og brunet smør

Søndag 23. - onsdag 26. juli

Hamburgerryg med stuvet kål og nye kartofler



DKK 98,-



· · · · ·

ALMANAK MENU
Nordisk risotto med lokal spegeskinke

Hamburgryg med stuvet kål og nye kartofler

Lakrids is med sprøde elementer

DKK 249,-



Serveres fra søndag 23. juli til onsdag 26. juli

Bordbestilling er nødvendig - telefon 54 70 40 39