Husmandskost

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30

Uge 38, 17. – 20. september

Stegt flæsk med persille sauce, kartofler og syltede rødbeder

 

Uge 39, 24. – 27. september

Fiskefrikadeller med grove fritter og sauce tatar

 

Uge 40, 1. – 4. oktober

Pandestegte frikadeller med stuvede hvidkål og syltede rødbeder

 

Uge 41,  8. – 11. oktober

Forloren hare med tyttebærsauce, kartofler og blomkål

 

Uge 42, 15. – 18. oktober

Boller i karry med æblechutney

 

Uge 43, 22. – 25. oktober

Letsprængt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og gulerødder

 

Uge 44, 29. – 1. november

Kalvehjerter med timian, æbler, solbær og rodfrugtmos

 

Uge 45, 5. – 8. november

Guleærter med flæsk og pølse

DKK 135,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen