Husmandskost

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30

Januar 2018

Uge 2, 8. – 11. januar

Pocheret torsk med sennepsauce, klassisk tilbehør og aspargeskartofler

Uge 3, 15. – 18. januar

Labskovs med purløg, smør, rugbrød og hjemmesyltet rødbeder

Uge 4, 22. – 25. januar

Trukket nakkefilet (pulled pork) hvidkåls råkost med tranebær, græskarkerner og æblecidereddike samt hjemmelavet tomat salsa

Uge 5, 29. januar – 1. februar

Sprængt oksebryst med peberrodssauce, selleri og porre

Februar

Uge 6, 5. – 8. februar

Brasseriet spoleben, jordskokkesalat med æbler og timian samt kogt perlebyg

Uge 7, 12. – 15. februar

Oksehale ragout med øl, æblemost og flere slags brændte løg samt grov mos

Uge 8, 19. – 22. februar

Brændende kærlighed med hjemmesyltede rødbeder

Uge 9, 26. februar – 1. marts

Oksesteg stegt som vildt med hasselbagte kartofler og sur-søde syltet pærer

Marts

Uge 10, 5. – 8. marts

Lammeculotte med selleri-æblekompot og stampede kartofler

Uge 11, 12. – 15. marts

Bagt laks med quinua, mango-chili og koriander

Uge 12, 19. – 22. marts

Byg Otto med ramsløg, kalve bacon, Maribo ost og focaccia brød

Uge 13, 26. – 29. marts

Boller i karry med perlebyg og æblechutney

 

DKK 125,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen