Husmandskost

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30

Uge 51, 17. – 20. december

Letsprængt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og rosenkål

 

Uge 3, 14. – 17. januar

Wienerschnitzel med ærter, stegte kartofler og skysauce

 

Uge 4, 21. – 24. januar

Dansk bøf med bløde løg, spejlæg, rødbeder, hvide kartofler og skysauce

 

Uge 5, 28. – 31. januar

Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remouladesauce

 

Uge 6, 4. – 7. februar

Vildtragout med grov mos og syltede rødbeder

 

Uge 7, 11. – 14. februar

Forloren hare med kartofler, kål, æblekompot og skysauce
 

Uge 8, 18. – 21. februar

Letsprængt kyllingebryst med kartofler, rosenkål og peberrodssauce

DKK 135,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen