God mad i fokus

Hotel Saxkjøbing arbejder for at genskabe stoltheden omkring de udsøgte råvarer og produkter fra Lolland-Falster og øerne i Smålandshavet. Mad af høj kvalitet og af lokale råvarer er en hjertesag for os.

Med udgangspunkt i vores fantastiske lokale råvarer, har køkkenchefen lavet nogle retter som nydes til en hyggelig, afslappet aftensmad.


Bordbestilling er nødvendigt
Tlf. 54 70 40 39

Husmandskost

Vores husmandskost skifter hver uge og er klassisk hverdagsmad lavet efter Claus Meyers principper om god mad

Maj


Mandag 15. - onsdag 17. maj

Svinekotelet med lun salat af spidskål, kørvel og grønne jordbær

Søndag 21. - onsdag 24. maj

Frikadeller med kartofler vendt i brunet smør, dild og brændt citron

Søndag 28. - onsdag 31. maj

Lollandske mælkeærter

DKK 98,-



· · · · ·

ALMANAK MENU
Spegeskinke fra Nysted slagteren med lun tomatkompot og grillet løgskaller

Lollandske mælkeærter

Jordbær med fløde

DKK 249,-



Serveres fra søndag 28. maj til onsdag 31. maj

Bordbestilling er nødvendig - telefon 54 70 40 39