Husmandskost

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30

Uge 42, 15. – 18. oktober

Boller i karry med æblechutney

 

Uge 43, 22. – 25. oktober

Letsprængt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og gulerødder

 

Uge 44, 29. – 1. november

Kalvehjerter med timian, æbler, solbær og rodfrugtmos

 

Uge 45, 5. – 8. november

Guleærter med flæsk og pølse

 

Uge 46, 12. – 15. november

Oksebryst med bønnesauté, kartofler, bagte løg, surt og sauce

 

Uge 47, 19. – 22. november

Coq au vin med mos

 

Uge 48, 26. – 29. november

Glaseret svinebryst med grønkål. æbler og løg

 

Uge 49, 3. – 6. december

Stegt kalvelever med bløde løg, mos og solbærsyltetøj

 

Uge 50, 10. – 13. december

Stegt skrubbe med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

 

Uge 51, 17. – 20. december

Biksemad med spejlæg
 

DKK 135,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen