Husmandskost

Vores husmandskost skifter hver uge og serveres mandag-torsdag fra kl. 17.30 fra uge 40

Oktober

Uge 40

Wienerschnitzel med det hele

Uge 41

Hakkebøf med løg, persille og perlebyg

Uge 42

Boller i selleri med lokale gulerødder

Uge 43

Braiseret oksetværreb, syltet græskar og grov mos

Uge 44

Stegt flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler

November

Uge 45

Svinebryst braiseret i most og øl serveret med nordisk coleslaw

Uge 46

Oksenyretapper med rødkål, knoldselleri, æbler og grov mos

Uge 47

Hjerte i flødesovs

Uge 48

Krebinetter med stuvet grønt og kartofler

December

Uge 49

Gule ærter med flæsk

Uge 50

Bøf ragout stroganoff med røget mos

DKK 98,-

*Der tages forhold for fejl og løbende ændringer i menuen