Frokost menukort

Vores menukort skifter løbende efter sæsonens gode råvarer. Ret til ændringer forbeholdes.

DKK
Pariserbøf af limousine kvæg fra Kirkehøjen med klassiske tilbehør 130,-
Meyers rustikke smørrebrød DKK
Stegt grisebryst med kompot af æbler, jordskokker og ristet hasselnødder 75,-
Solæg med spegeskinke fra Nysted Slagteren, rødbede og kinaradise samt mayo på sennep og tabasco 79,-
Varm røget torsk, syltet græskar, karse og cremefraiche 79,-
Kyllingesalat med soya-syltet bøgehatte og kartoffelchips 75,-
Stegt sild med kompot på løg, æbler og kapers 70,-
Det søde køkken DKK
Pocheret pære, hyldebærsorbet, hvid chokolade ganache med rosmarin og knas 105,-
3 eller 5 gode oste med garniture 120,- /180,-
Dagens kage 55,-
Frisk brygget kaffe og dagens kage 75,-
3 stk. Valhrona chokolade 36,-

Det søde køkken serveres fra kl. 12.00 – 16.30