Frokost

 

DKK

Udvalg af sild

Hvid, rød og stegt med karrysalat, kapers og æbler

125,-

Pariserbøf

Pickles, syltede rødbeder, kapers, peberrod, løg og æggeblomme.

 140,-

Smørrebrød

Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade og brændt citron.

Sprængt oksebryst med peberrodscreme og tyttebær.

Hønsesalat med bacon, syltet agurk og karse.

Hotellets æbleflæsk.

 

85,-

85,-

85,-

85,-

Hotellets stjerneskud på rugbrød

 148,-

Hotellets røget laks

Røget laks med saltet agurk, rødbedetatar og peberrodscreme.
(Serveres med hotellets rugbrød, ølandsbrød og smør)

 130,-

De 4 smage fra egnen

Små anretninger fra nær og fjern sammensat af køkkenet – spørg tjeneren

 225,-

Ost & sødt

Udvalg af oste fra Møn og resten af landet med syltede valnødder og frugtkompot.

Gammeldags æblekage med flødeskum og kvædegelé.

Sødt til kaffen – 3 stk. Valhrona chokolade 

Dagens kage – spørg tjeneren.

225,-

50,-

39,-

55,-