Frokost menukort

Vores menukort skifter løbende efter sæsonens gode råvarer.

 

 

 

Rustikt smørrebrød DKK
Pandestegt rødspættefilet med grov remulade, rejer, skovsyre, brændt citron 85,-
Roastbeef med estragonmayo, syltede roer, ristede løg og karse 85,-
Kyllingesalat med sprødstegt peber bacon, estragon og radiser 85,-
 Kartoffelmad med rygeostecreme agurk og radiser 85,-
Sildeanretning

Christians Ø sild med syrnet fløde, æggeblomme og skærmdild, hvide Sommersild i æblebrændevin med karrysalat og kapers, Rugmelspaneret stegt sild med sennep, timian og rødløg, brød og smør

115,-
Pariserbøf med klassisk tilbehør (ca. 20 min. tilberedningstid) 139,-
Hotellets  Frokostanretning
Christians Ø sild, Lakserillette, Kyllingesalat med bacon, Roastbeef med estragon,
udvalg af danske oste med frugtkompot
225,-
Sandwich
Ferskrøget laks og citronmayo
119,-
Cæsar Salat

Skindstegt kyllingebryst, romainesalat, sprød peber bacon, høvlet parmesan, croutoner og cæsardressing

125,-
Sommer Salat

Spidskål, ærter, dild, nye kartofler, croutoner og mormor dressing

89,-
Ost                             

Udvalg af danske oste, 3 slags – med sprødt og sødt

                        119,-
SØDT

Rabarbertrifli med friskostcreme og makroner

 

75,-

Bagt vaniljecreme med basilikumsis og friske bær 85,-
Rødgrød med flødeis og mynte og knas af hvid chokolade 75,-
Dagens kage, spørg tjeneren 55,-
SNACK, DIP & GODT

Serveres mellem kl. 12.00-17.00

Rugbrødsflager, rygeostcreme 45,-
Saltbagte græskarkerner, sprødpuffede lokale perlebyg, soyabagte mandler 40,-
 Ristet Ølandsbrød, ærtehummus og persillepesto

’Charcuteribræt’ et udvalg af pølse og ost, syltede løg

Flæskesvær fra den lokale slagter

Rodfrugtchips

Ispind – økologisk vaniljeis med Frederiksdal Kirsebærvin overtrukket med hvid eller mørk chokolade

65,-

125,-

50,-

30,-

25,-

 

 

 

 

 

Gældende fra 22. april 2018 – ret til ændringer forbeholdes.