Aften menukort

Januar

Forretter DKK
Pocheret blæksprutte med porremarv, skummende muslinge sauce, yuzu og brunet smør 90,-
Stegte kyllingehjerter med Lolle kirsebær, syrlig vinaigrette og rød syre 80,-
Stegt torskerogn og sauce med østers, linser, korn og krydderurter 110,-
Hovedretter DKK
Andebryst med saltbagt selleri og sauce med gule rosiner og confiteret kråser 205,-
Oksehøjreb med jordskokker, rosenkål, ristet hasselnødder og trøffelsauce 230,-
Hovedretterne serveres med aspargeskartofler, tyttebær, brunet smør og timian
Desserter & ost DKK
Braiseret ananas med olivenolie sorbet 85,-
Hvid chokoladekugle med yoghurtmousse, kvæder fra Lilleø og knas 110,-
Meyers arme ridder med iscreme på varme krydderier 95,-
3 gode oste fra Knuthenlund med garniture 110,-