Åbningstider

Kl. 17.30 - 21.00*

Køkkenet lukker ½ time før

Bordbestilling

Vil man være sikker på at få bord anbefaler vi altid bordbestilling

Telefon nr. 5470 4039

Aften menu

Forretter


  • Karameliseret jomfruhummer

    med puré lavet på brændenælde, grønne jordbær, sauce på yuzu og brunet smør

  • Rejer

    med rødbede og en lun sauce på grillet citron og hasselnøddeolie

  • Stuvet slikporre

    med peberrodssauce, sprøde elementer og urter

hovedretter


  • Slethvar

    med grønne asparges, rødbede og citron hollandaise

  • Confiteret grise bryst

    med farseret kål, sauce på saltet kirsebær og kirsebæreddike

  • Bøf af højreb med ristet peber

    serveres med syltet selleri, sauce lavet på ristet peber, tranebær og fedtegrever

      HOVEDRETTERNE SERVERES MED EN KARTOFFELKOMPOT AF NYE KARTOFLER

Desserter


  • Chokolade sorbet

    på Valhrona caraïbe, bøgeblade, citroncreme og sprøde elementer

  • Pocheret rabarber

    med makroner, creme anglaise, skovmærke og rabarber is

Ost og sødt


  • UDVALG AF GODE LOKALE OSTE FRA BRÆT FRA KNUTHENLUND OG HÅRBØLLE MEJERI MED GARNITURE

    DKK 40,- PR. STK. – FRA OSTEBRÆTTET

  • Sødt til kaffen - 3 stk. Valhrona chokolade

    DKK 36,-

Til de mindste

  • BØRNEBURGER LAVET I ØLANDSBOLLE MED HAKKET OKSEKØD, NORDISK COLSLAW OG TOMATRELISH

    DKK 125,-



Priser
2 retter

DKK 315,-


3 retter

DKK 400,-


4 retter

DKK 480,-


5 retter

DKK 565,-


6 retter

DKK 605,-

Vin menu
Forkæl dig selv med en vinmenu som understøtter hver enkelt ret og giver dig en samlet smagsoplevelse

1 glas

DKK 85,-


2 glas

DKK 170,-


3 glas

DKK 245,-


4 glas

DKK 325,-


5 glas

DKK 425,-


6 glas

DKK 485,-