Aften sæsonmenu

Forretter DKK
Skindstegt makrel med sauce nage og nye danske ærter 95,-
Friskhakke oksetatar med ribs, syltede løg, karsemayonnaise og rugbrødsknas 109,-
Kold ærtesuppe med bobler og rejer 89,-
Hovedretter DKK
Ovnbagt pighvar med citrontimian, bagt hvidløg, dampede asparges og hummersauce 245,-
Stegt kylling med blomkål og krydderurtebouillion 235,-
Grillet Ribeye af okse, bagt sommerkål og svampesauce 265,-
Hovedretterne serveres med nye danske kartofler 
Desserter & ost DKK
Rabarbertrifli med friskostcreme og makroner 89,-
Bagt vanilje creme med basilikumsis og friske bær 105,-
Rødgrød med flødeis, mynte og knas af hvid chokolade 95,-
 3 gode oste med sprødt og sødt 110,-

Menuen er gældende fra 9. juli 2018

Smag sæsonen

5 retters menu af sæsonens råvarer sammensat af kokkes valg – spørg tjeneren 495,-
inkl. 5 glas vinmenu    899,-

Saxkjøbing menu

Krabbebisque med kammuslinger

Braiseret gris med stegte jordskokker, grillede løg, æbleskysauce med sennepskorn og merian, serveres med nye danske kartofler.

Rødgrød med flødeis, mynte og knas af hvid chokolade

DKK 349 ,-

3 glas vin afstemt til menuen 250,-

Saxkjøbing menuen er gældende fra 9. juli 2018

Børn

Burgerbolle med friskhakket oksekød, mayonnaise, salat, tomat, syltede agurker og stegte kartofler 125,-
Pandestegte fiskefilet med smørsauce, nye ærter og kartofler 110,-
Vaniljeis med sommerens bær 65,-