Åbningstider

Kl. 17.30 - 21.30*

Køkkenet lukker ½ time før

Bordbestilling

Vil man være sikker på at få bord anbefaler vi altid bordbestilling

Telefon nr. 5470 4039

Aften menu

Forretter


  • Bagte nye gulerødder

    med en saltet violet gulerodsis, tørret oksehjerte og broken gel på ribs og gulerod

  • Grydestegt blomkål

    med hasselnøddeboullion og sommertrøffel

  • Rimmet pighvar - ærtesuppe

    med med champagne, mynte og sort panko crouton

hovedretter


  • Grillet gris og kroket

    med nye løg, fermenteret hvidløgspuré og sauce på syltet sennepskorn og plukket grisekød

  • Torsk

    med sauce velouté med rogn, sommerspidskål, citron og sprøde elementer

      HOVEDRETTERNE SERVERES MED NYE KARTOFLER VENDT I URTER OG SMØR

Desserter


  • Ispind med hibiscus

    overtrukket med chokoladegelé og drysset med bitavle, blomster og knas serveres med bærkompot

  • Dessert på danske jordbær og syrnet mælk

    med skyr is, surmælksflager, jordbærsaft og fåremælksyoghurt fra Knuthenlund

Ost og sødt


  • UDVALG AF GODE LOKALE OSTE FRA BRÆT FRA KNUTHENLUND OG HÅRBØLLE MEJERI MED GARNITURE

    DKK 40,- PR. STK. – FRA OSTEBRÆTTET

  • Sødt til kaffen - 3 stk. Valhrona chokolade

    DKK 36,-


Priser
2 retter

DKK 315,-


3 retter

DKK 400,-


4 retter

DKK 480,-


5 retter

DKK 565,-


6 retter

DKK 605,-

Vin menu
Forkæl dig selv med en vinmenu som understøtter hver enkelt ret og giver dig en samlet smagsoplevelse

1 glas

DKK 85,-


2 glas

DKK 170,-


3 glas

DKK 245,-


4 glas

DKK 325,-


5 glas

DKK 425,-


6 glas

DKK 485,-