Aften sæsonmenu

 

Forretter DKK
Cremet jordskokkesuppe med sprøde æbler, croutoner, dildolie og urter 95,-
Pocheret skrubbefilet med brændte løg, urter, sprøde maltbånd og skilt muslinge sauce 125,-
Tatar af dådyrryg med æggeblomme, hasselnødder, peberrods mayo, syltede løg, karse og sprød rug 125,-
Hovedretter DKK
Dagens fisk med brændende kærlighed, syltede løg, bacon, rødbeder og karse 245,-
Gråand fra de nærliggende godser med jordskokker, grønkål, glaserede rødbeder
syltede havtorn og hasselnøddesauce
225,-
Oksemørbrad med bagt hvidløg, smør stegt porre, og sauce bordelaise med røget marv 285,-
Vegetar – variation af selleri med skovens svampe, persille og valnødder 168,-
Desserter & ost DKK
Bagt æble med marcipan, kanel, rom rosiner og is med varme toner 105,-
Hvid chokolade creme med brændte mandler, havtorn sorbet og brunkage 95,-
Tre gode danske oste med sprødt og sødt 110,-

Menuen er gældende november og december 2018

Smag sæsonen

5-retters menu af sæsonens råvarer sammensat af kokkens valg – spørg tjeneren 495,-
inkl. 5 glas vinmenu    899,-

Saxkjøbing menu

3-retters menu af sæsonens råvarer sammensat af kokkens valg – spørg tjeneren 349,-
Inkl. 3 glas vin afstemt til menuen +250,-

Saxkjøbing menuen er gældende oktober 2018

Børn

Kyllingelår fra Dalbakkegård med kartofler, grøn salat og hjemmelavet ketchup 110,-
Pandestegte fiskefrikadeller med kartofler, grøn salat og grov remoulade 125,-
Vaniljeis med syltede blommer 85,-