Aften menukort

November 2017

Forretter DKK
Pocheret krabbe med brunet selleripuré og trøffelsauce 125,-
Svampebouillon med gravet andebryst, markchampignon og Karl Johan 105,-
Råstegt hummer med solbær, fedtegrever og hasselnød 115,-
Hovedretter DKK
Sprængt fasanbryst med saltbagte rødbeder, havesyrer og brændt løgpasta 210,-
Stegt griseryg med fermenteret sukkerroer, brændt hvidløg og sauce med syltede roer, porreblomst og sennepsfrø 210,-
Hovedretterne serveres med aspargeskartoffel vendt i brunet smør og drysset med tørret tyttebær
Desserter & ost DKK
Citronsorbet, lakridsmousse og lemoncurd 105,-
Pocheret græskar i vanilje, ingefær og stjerneanis, serveret med safrankage og honningis 105,-
3 gode oste fra Knuthenlund og Hårbølle mejeri med garniture 110,-