Aften sæsonmenu

Forretter DKK
Okse tatar med tyttebær, skovsyre og løvstikkecreme og enebær 115,-
Farseret savoykål med perlebyg, blåmusling og 2 saucer – på musling og citrontimianolie 130,-
Hovedretter DKK
Lammefilet, stegte porre, brændt hvidløg, kapers, timian og sauce 230,-
Bagt torsk med saltbagt syltet hvidkål, kål og ramsløgsauce 235,-
Hovedretterne serveres med små kartofler med løvstikkepesto
Desserter & ost DKK
Hasselnødiscreme med saltet karamel, timian, ristede hasselnødder og æbleterrin 110,-
Vaniljetærte med rabarber og skyris 115,-
 3 gode oste med sprødt og sødt 110,-

Menuen er gældende fra 13. april 2018

Saxkjøbing menu

Kokkens nyfortolkede klassikere

“Rejecocktail”

Håndpillet rejer, friteret fjordrejer, 1000øer som hollandaise og tørret dild

“Grydestegt kylling”

Bryst af helstegt kylling m. pocheret syltet sommerporre, knas, urter, mættet kyllingesauce m. rabarber, røget marv og persille

“Gateau Marcel”

Chokoladebar med ingefær, hvid chokolade, skyris og passion frugtgranite

DKK 349 ,-

3 glas vin afstemt til menuen 250,-

(Forret 125,- Hovedret 235,- Dessert 105,-)

 

Saxkjøbing menuen er gældende fra 10. maj 2018