asdsasd

Hotel Saxkjøbing er ejet af Claus Meyer og Ebbe Frahm. Hotellet er en aktiv medspiller i lokalområdet og restauranten har fokus på lokale råvarer efter Claus Meyers madprincipper. Vores mål er at fungere som gastronomisk udstillingsvindue for Lolland-Falster – en af de frodigste og mest mangfoldige råvareleverandører i Danmark.
Du kan hver dag vælge at spise fra vores 5 retter menu "Smagen af Lolland-Falster" eller vores sæsonbestemte a la carte menu.

RÅHYGGE

En weekend eller et par dage væk fra hverdagen, hvor man slapper af og lader op - gerne sammen med venner og familie. Dette ophold er oplagt, hvis man har brug for lidt tid sammen – og hvor der er fastlagt noget af menuen på forhånd, men hvor man selv kan tilkøbe flere retter og vine mv. hvis man har lyst til det.

Ønsker man at bo her flere dage, men gerne vil kombinere det med frihed til at prøve nogle af de andre spisesteder, så kan man sagtens gøre det også.

Man kan også booke opholdet for flere dage af gangen, og på den måde kan man hver dag tage på udflugt efter morgenmaden, komme hjem sidst på eftermiddagen til en dejlig tår kaffe og kage og slutte dagen med en skøn middag i restauranten. Bor man her flere dage sørger vi selvfølgelig for at det er forskellige retter man får hver dag.


Opholdet inkluderer:


Kaffe og hjemmebagt kage
2 retters sæsoninspireret menu – sammensat af køkkenet
Overnatning
Morgenbuffet

Pris pr. person i dobbeltværelse

DKK 795,-


Tillæg for enkeltværelse DKK 200,- / tillæg for ny renoveret værelse DKK 200,- pr. nat pr. værelse

Oplev Lolland-Falster

Tag en tur rundt på Lolland-Falster og nyd de mange muligheder, vores dejlige region kan give dig. Der er alt hvad man kan ønske sig, mens man nyder et par dages miniferie.
Se mange af de dejlige oplevelser vi har at tilbyde i vores smukke egn. Klik her