Værelsespriser

Alle vores priser er inklusiv morgenbuffet med såvel lokale, som Meyers produkter.
Vi gør opmærksom på at der desværre ikke kan medbringes kæledyr af nogen art på hotellet

VÆRELSESPRISER
Enkelt værelse pr. overnatning
Dobbelt værelse pr. overnatning
Superior dobbelt værelse pr. overnatning
DKK
695,-
895,-
1.095,-
EKSTRA OPREDNING I ET FAMILIE VÆRELSE
Pris pr. nat
DKK
300,-
BARNESENG
Pris pr. nat
DKK
150,-

VÆRELSESTYPER

Enkeltværelser:

Alle værelser på hotellet kan anvendes som enkelt værelser. Der er derfor mange forskellige typer, men alle har eget toilet og bad, fladskærms TV og WIFI. Vil man være garanteret et enkeltværelse som er nyt eller ny renoveret skal man booke et dobbelt superior værelse.

Dobbeltværelser:

Ældre lyse og venlige værelser placeret både i hovedbygningen og i tilstødende anneks. Alle værelser har eget bad og toilet, 20″ fladskærms TV og WIFI. De er indrettet enkelt og hyggeligt med respekt for det oprindelige, og med gode senge der sikre en god nats søvn.

Superior dobbeltværelser:

Nye og ny renoveret værelser. Alle værelser har nyt bad og toilet, flotte trægulve, nye senge, møbler osv. Værelserne er indrettet i den nye nordiske stil, som er lys, venlig og enkel, og samtidig er det gjort med stor respekt for det oprindelige. Værelserne har alle fladskærms TV og WIFI.

Familieværelser:

Familieværelser med plads til 3 personer og enkelt værelser hvor der kan laves en 4. opredning. Alle familieværelser har eget toilet og bad, 20″ fladskærms TV samt WIFI, og er placeret i hotellets anneks. Disse ældre værelser er indrettet i en hyggelig stil og har også den oprindelige atmosfære. De er lyse og enkle og opfylder familiens basale behov.

Gruppepriser eller efter festen

Kommer I mere end 15 personer til overnatning eller har du eller dine gæster behov for overnatning i forbindelse med jeres fest på hotellet, har vi specielle værelsepriser på overnatningen.