Knuthenlund

afasf

Land & By

Dette ophold giver de bedste oplevelser fra både land og by. Vi har sammen med Knuthenlund sammensat dette ophold, hvor i bor på hotellet som ligger midt på Torvet i Sakskøbing, og samtidig får i muligheden for at komme helt ud på landet og opleve den friske landluft, og hvor der er højt til loftet. Besøg Knuthenlund, som er et af Danmarks største økologiske landbrug og kendt for at lave nogle af verdens bedste fåre- og ko-oste. På Knuthenlund mærker du hurtigt den friske luft og nærværet i de landlige autentiske omgivelser. Besøg dyrene ved en skøn tur rundt på godset, se dyrene blive malket, eller tag en frisk cykeltur på de røde cykler i skoven og afslut med en skøn frokost i den hyggelige Gårdbutik.

Når I er i området kan I besøge det imponerende monument Dodekalitten (græsk; Tolvstenen), som er 12 stenstøtter, hver 7-8 meter høje, hvor de øverste 2 meter er udhugget som hoveder, der alle venter mod centrum af en cirkel med 30 meter indvendig diameter. Stenstøtterne er rejst uden synlig fundamenter og de synger! Ud over dette er der mange andre fantastiske nautromårder og små hyggelige atelierer mv. at opleve.

I opholdet er inkluderet kaffe og hjemembagt kage når I ankommer til hotellet om eftermiddagen, og om aftenen en 2 retter sæson menu. Derudover er der inkluderet en frokostanretning i Knuthenlunds café, og I kan selv vælge om I vil have den på ankomst eller afrejse dagen.

Til at runde hele opholdet af overnatter i på et hotel der er fyldt med historie og sjæl, og som gæster er I velkommen til at gå rundt i hele huset og se de mange skønne stuer og rum, som vi meget gerne viser frem og fortæller om.

Opholdet inkluderer:


Dag 1
Ankomst til Hotel Saxkjøbing
Kaffe og hjemmebagt kage
2 retters sæson menu
Overnatning

Dag 2
Morgenbuffet
Afrejse inden kl. 11.00
Frokost "Smagen af Knuthenlund" Frokost tallerkenen består af et udvalg af oste, charcuteri m. lidt surt, sødt og salt. Hertil serveres brød bagt med eget mel og økologisk smør (kan også benyttes på dag 1 hvis man ønsker det)

Pris pr. person i dobbeltværelse

DKK 955,-


Knuthenlund har åbnet torsdag - søndag fra kl. 10.00 -16.00.
Samt alle ugens dage i juli og august fra kl. 10.00 - 16.00


Dette ophold kan bookes via telefon 54 70 40 39 eller pr. mail kontakt@hotel-saxkjobing.dk

Tillæg for enkeltværelse DKK 200,- pr. nat / tillæg for ny renoveret værelse DKK 200 pr. nat pr. værelse

Oplev Lolland-Falster

Tag en tur rundt på Lolland-Falster og nyd de mange muligheder, vores dejlige region kan give dig. Der er alt hvad man kan ønske sig, mens man nyder et par dages miniferie.
Se mange af de dejlige oplevelser vi har at tilbyde i vores smukke egn. Klik her