Oplevelser med Hotel Saxkjøbing

fdfsdfsd

Kunst og kultur

Med dette ophold får du indblik i de mange kunstneriske og kulturelle oplevelser der findes på Lolland-Falster.
Vi har sammensat opholdet, så I får udleveret entrébillet til Fuglsang Kunstmuseum, som rummer dansk maleri, skulptur og kunst på papir fra ca. år 1780-1980.
Ud over dette er der også inkluderet entrébillet til Museum Lolland Falster og denne billet giver adgang til i alt 4 museer i området. I kan selv vælge hvilke dage i besøger de forskellige museer og i hvilken rækkefølge, og der er samtidig tid til at I også kan besøge nogle af de andre små museer, kunstgallerier osv. der er i området.

Vi har sammensat opholdet så man også får en kulinarisk oplevelse, i det vi begge dage sørger for en lækker middag tilberedt efter Claus Meyers visioner. Vi anvender primært lokale råvarer, og finder de bedste der er i sæsonen. Derudover byder vores morgenbord på de skønneste økologiske produkter og selvfølgelig hjemmebagt ølandsbrød.

Til at runde hele opholdet af overnatter I på et hotel der er fyldt med historie og sjæl, og som gæster er I velkommen til at gå rundt i hele huset og se de mange skønne stuer og rum, som vi meget gerne viser frem og fortæller om. Derudover kan I besøge Gårdbutikken, som er hotellets nabo. Her er et stort udvalg af frugt, grønt, håndværk, gave artikler, keramik mv. fra lokale producenter der er i området.

Opholdet inkluderer:


Dag 1
Ankomst til Hotel Saxkjøbing
Kaffe og hjemmebagt kage
Entré billetter til Fuglsang Kunstmuseum og Museum Lolland Falster
2 retters sæsoninspireret menu
Overnatning

Dag 2
Morgenbuffet
2 retters sæsoninspireret menu
Overnatning

Dag 3
Morgenbuffet
Afrejse inden kl. 11.00

Pris pr. person i dobbeltværelse

DKK 1.595,-


Tillæg for enkeltværelse DKK 200,- pr. nat / tillæg for ny renoveret værelse DKK 200 pr. nat pr. værelse

Oplev Lolland-Falster

Tag en tur rundt på Lolland-Falster og nyd de mange muligheder, vores dejlige region kan give dig. Der er alt hvad man kan ønske sig, mens man nyder et par dages miniferie.
Se mange af de dejlige oplevelser vi har at tilbyde i vores smukke egn. Klik her