Værelserne

Hotellet består af Hovedbygningen, Anneks og tilbygning, med i alt 33 værelser, alle med eget bad og toilet.

De største værelser, beliggende i annekset kan redes op til 4 sengepladser plus en babyseng. Der er fladskærms-tv på alle værelser samt gratis WiFi-internet.

Da nogle af værelserne ligger oppe af snørklede gamle trapper, opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du er gangbesværet, da vi har et begrænset antal værelser i stueplan.

Værelsestyper

Enkeltværelser:
Alle værelser på hotellet kan anvendes som enkelt værelser. Der er derfor mange forskellige typer, men alle har eget toilet og bad, fladskærms TV og WIFI. Vil man være garanteret et enkeltværelse som er nyt eller ny renoveret skal man booke et dobbelt superior værelse.

Dobbeltværelser:
Ældre lyse og venlige værelser placeret både i hovedbygningen og i tilstødende anneks. Alle værelser har eget bad og toilet, 20″ fladskærms TV og WIFI. De er indrettet enkelt og hyggeligt med respekt for det oprindelige, og med gode senge der sikre en god nats søvn.

Superior dobbeltværelser:
Nye og ny renoveret værelser. Alle værelser har nyt bad og toilet, flotte trægulve, nye senge, møbler osv. Værelserne er indrettet i den nye nordiske stil, som er lys, venlig og enkel, og samtidig er det gjort med stor respekt for det oprindelige. Værelserne har alle faldsskærms TV og WIFI.

Familieværelser:
Familieværelser med plads til 3 personer og enkelt værelser hvor der kan laves en 4. opredning. Alle familieværelser har eget toilet og bad, 20″ fladskærms TV samt WIFI, og er placeret i hotellets anneks. Disse ældre værelser er indrettet i en hyggelig stil og har også den oprindelige atmosfære. De er lyse og enkle og opfylder familiens basale behov.