asdsasd

Hotel Saxkjøbing er ejet af Claus Meyer og Ebbe Frahm. Hotellet er en aktiv medspiller i lokalområdet og restauranten har fokus på lokale råvarer efter Claus Meyers madprincipper. Vores mål er at fungere som gastronomisk udstillingsvindue for Lolland-Falster – en af de frodigste og mest mangfoldige råvareleverandører i Danmark.
Du kan hver dag vælge at spise fra vores 5 retter menu "Smag Sæsonen" eller vores sæsonbestemte a la carte menu.

Dig & Mig

Nogle gange har man bare brug for at være sammen – enten alene eller sammen med andre vennepar. Dette er et ophold, hvor der er tænkt på det hele og hvor I bare kan læne jer tilbage og nyde hinandens selskab og blive forkælet med det bedste fra køkkenet. Der er overraskelser i velkomstkurven når I kommer, og I skal ikke tænke på hvad I skal vælge af menu og vine om aftenen, for vi har sammensat det hele på forhånd. Der er lagt op til en romantisk middag for to, eller en festlig aften for vennekredsen.

Inden den lækre middag er der tid til også at gå ture i byen og den omkring liggende natur, eller køre ud og se nogle af de små perler der er i området. Besøg også vores nabo Gårdbutikken, hvor der er et rigt udvalg fra de mange lokale producenter, hvor man kan få alt hvad hjerte begærer inden for fødevarer, brugsting og andre lækkerier.


Opholdet inkluderer:


Kaffe/te med hjemmebagt kage
Velkomstkurv med et udvalg fra lokale leverandører
3 retters sæsoninspireret menu – sammensat af køkkenet
3 glas vinmenu sammensat til retterne
Overnatning
Morgenbuffet

Pris for 2 personer i dobbeltværelse

DKK 2.595,-Tillæg for ny renoveret værelse DKK 200,- pr. nat pr. værelse

Oplev Lolland-Falster

Tag en tur rundt på Lolland-Falster og nyd de mange muligheder, vores dejlige region kan give dig. Der er alt hvad man kan ønske sig, mens man nyder et par dages miniferie.
Se mange af de dejlige oplevelser vi har at tilbyde i vores smukke egn. Klik her