Kokkeelever søges

Vi SØGER ET PAR NYE FRISK KOKKEELEVER TIL VORES DYGTIGE TEAM

Hotel Saxkjøbing er et hotel og en restaurant med en afslappet og imødekommende atmosfære, beliggende på Torvet i den gamle handelsby Sakskøbing. Hotellet er ejet af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og den lokale vinimportør Ebbe Frahm.
I køkkenet arbejder vi for at genskabe stoltheden omkring de udsøgte råvarer og produkter fra Lolland Falster og øerne i Smålandshavet. Mad af høj kvalitet og af lokale råvarer er en hjertesag for os.

Vi forventer, at du;
- Har gennemført grundforløbet og brænder for faget
- Har visioner for dig selv
- Er ambitiøs og lyst til at arbejde med lokale råvarer på et fagligt højt niveau
- Er fokuseret og har interesse for Claus Meyers koncept
- Er ansvarsfuld og hviler i dig selv
- Er mødestabil og en hold spiller. Teamet består af køkkenchef, souschef, 1 kok samt 4 elever

Vi tilbyder;
- At blive en del af et godt og kreativ team
- Et godt arbejdsmiljø, hvor sundhed og trivsel sættes højt og alt foregår i en sober tone med respekt for hinanden.
- Et stærkt team af både mandlige og kvindelige kollegaer.
- Et sted med god mulighed for udvikling

Tiltrædelse efter aftale

Ansøgning samt CV sendes til bka@hotel-saxjobing.dk

Yderlige oplysninger om jobbet kan fås hos køkkenchef Brian Krag Andersen tlf. 6093 4493

Reservetjenere søges

Vi søger dygtige, servicemindede, positive og arbejdsomme reservetjenere, med erfaring indenfor selskabs- og ala carte servering.

Det er ikke et krav du er faglært, vi skal nok sørge for at lære dig om vine, de lokale råvarer så du bedst muligt kan servicerer vores gæster.
Du skal have mulighed for at arbejde både dag-, aften og weekender men vagterne vil primært være ved spidsbelastning i restauranten.

Vi forventer af dig:
- At du interesserer dig for mad og vin
- At du finder det spændende at lære nye ting
- At du kan lide at have med gæster at gøre og nyder at yde dem den bedste service
- At du kan bevare overblikket i travle situationer
- At du arbejder selvstændigt og struktureret


Vi tilbyder:
- En arbejdsplads som er i positiv udvikling og har et godt brand
- Søde og hjælpsomme kollegaer
- Mulighed for selv at præge arbejdet

Ansøgning bedes sendt til Henrik Fabricius på hfh@hotel-saxkjobing.dk.
For nærmere info kan vi også kontaktes på tlf. 5470 4039

Send en uopfordret ansøgning

Fandt du ikke det job, du drømmer om? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Det er vores holdning at uden glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores virksomheder, ville vi aldrig have været i stand til at drive det hertil, hvor vi står i dag.

Vi modtager altid med glæde ansøgninger fra engagerede personer, der har lyst til at arbejde med mad, drikke og brød af høj kvalitet baseret på de bedste råvarer.

Trives du i et travlt miljø og møder kunder, gæster og kolleger med et smil? Er du dygtig til dit job og har du overskud til at levere de bedst mulige oplevelser hver gang?

I emnefeltet i din e-mail beder vi dig skrive det arbejdsområde, du søger indenfor.
Vi gennemgår løbende ansøgningerne og kontakter dig, hvis der inden for 4 måneder kommer en stilling, som passer til dine kvalifikationer.

Vedhæft venligst ansøgning samt CV og send email her kontakt@hotel-saxkjobing.dk

Eventkalender

27. Maj 2017
Popup Middag - aflyst

Weekend ophold - Lollandsk natur kombineret med gammeldags rejsekultur

· · · · ·

5. Juni 2017
Fars Dag

3 stk. lækker smørrebrød m. øl el. vand

· · · · ·

23. Juni 2017 ◊ kl. 18.00
Sankt Hans

Lækker 3 retters menu

· · · · ·

16.-17. September 2017
FRUGTFESTIVAL

Vi fejrer den gode frugt fra Sydhavsøerne på den årlige Frugtfestival. Hovedgaden bliver et sandt mekka for frugtelskere, børnene mødes om kogeøen og til festlige frugtudfordringer og om aftenen afholdes den store Frugtavlermiddag.


· · · · ·

29. sep. 2017 ◊ kl. 18.00
En aften i eddikens tegn

Få en unik oplevelse med Andreas Harder fra Nordhavns Eddikebryggeri samt en lækker 4 retters menu

· · · · ·

10. nov. 2017 ◊ kl. 18.00
Mortens Aften

En hyggelig aften hvor man sammen nyder de klassiske retter
Læs hele menuen her


· · · · ·

25. November 2017 ◊ KL. 19.30
Meyers Økobanko

Weekendophold med Meyers Økobanko
- se mere her


· · · · ·

1., 2., 8., & 9. dec. 2017 ◊ kl. 18.30
Julefrokost 2017

Stor julebuffet og levende musik

· · · · ·