Ledige Stillinger på Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing er et historisk renoveret hotel, og vi er meget dedikerede når det gælder tilberedning af mad og hertil god vin.

Vores største inspiration og vejledning, får vi af vores ene ejer Claus Meyer. Vi følger hans visioner om, at vi primært bruger råvarer, der kommer fra lokale producenter og at de følger sæsonerne – dvs. maden vi serverer er baseret på ny høstede råvarer, i overensstemmelse med naturens gang.

Har du lyst til at blive en del af et motiveret team med høje ambitioner i et privilegeret miljø? Brænder du for hotelbranchen og service, så hører vi gerne fra dig.

På Hotel Saxkjøbing ved vi at, når det drejer sig om service og luksus er det menneskerne bag, der gør forskellen. Vi søger derfor dynamiske, pragmatiske og fleksible personer med den rette attitude, og med en veludviklet sans for gæsteservice.

 

Kokke søges

Vil du være vores nye kollega?

Vi forbedrer os til 2018 og søger kokke til vores team, så vi er klar til endnu et spændende år.

Som kok på Hotel Saxkjøbing kommer du til at tilberede mad på et højt gastronomisk niveau og forkæle vores mange gæster i en afslappet og imødekommende atmosfære. Hotellet er delvist ny renoveret med respekt for charmen – sidste del af renoveringen forløber over vinter/foråret 2018.

 

Hotellet er ejet af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og den lokale vinimportør Ebbe Frahm.

Vores nuværende team består af 2 kokke og 4 elever, men vi har brug for flere hænder til at løfte opgaven, om fortsat at være med til at udvikle Lolland Falsters gastronomiske spisekort – for os handler det om SMAG.

 

Vi ønsker medarbejdere, som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre sit bedste hver dag og i enhver situation sammen med de øvrige passionerede kollegaer.

 

Vi tilbyder:

  • Et afvekslende job på fuld tid – med fast vagtplan efter 5/2 modellen, fornuftig løn.
  • Derudover vil der være mulighed for at videreudvikle dine færdigheder i andre dele af Meyer Gruppen
  • Passionerede kollegaer
  • Godt arbejdsmiljø

 

Vi forventer at;

  • Du er udlært kok og kvalitetsbevidst
  • Nytænkende, kreativ og ansvarsbevidst
  • God til at kommunikere og serviceminded
  • At du hviler i dig selv og har lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Brian Krag Andersen på tlf. 60 93 44 93

Ansøgningsfrist: snarest muligt, samtaler afholdes løbende – send en kort ansøgning til bka@hotel-saxkjobing.dk

Tiltrædelse efter aftale.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kontakt@hotel-saxkjobing.dk