Ledige Stillinger på Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing er et historisk renoveret hotel, og vi er meget dedikerede når det gælder tilberedning af mad.

Vores største inspiration og vejledning, får vi af vores ene ejer Claus Meyer. Vi følger hans visioner om, at vi primært bruger råvarer, der kommer fra lokale producenter og at de følger sæsonerne – dvs. maden vi serverer er baseret på ny høstede råvarer, i overensstemmelse med naturens gang.

Har du lyst til at blive en del af et motiveret team med høje ambitioner i et privilegeret miljø? Brænder du for hotelbranchen og service, så hører vi gerne fra dig.

På Hotel Saxkjøbing ved vi at, når det drejer sig om service og luksus er det menneskerne bag, der gør forskellen. Vi søger derfor dynamiske, pragmatiske og fleksible personer med den rette attitude, og med en veludviklet sans for gæsteservice.

Køkkensouschef søges

Køkkenet består af køkkenchef, souschef, kok og 4 elever fordelt, på 2 hold, og der arbejdes tæt sammen med tjenerne og det øvrige personale på hotellet.

Forventninger;
– Uddannet kok med min. 3 års køkkenerfaring, samt 1 års ledererfaring
– Ansvarsbevist
– Passioneret for faget
– Du kan lære fra dig og videregive din viden
– Struktureret og har ordenssans
– Kreativ og nytænkende
– Madtilberedning med millimeter præcision – hver gang
– Håndtering af store selskaber
– Kvalitetsbevidst
– Handlekraftig
– God til at kommunikere
– Arbejde med moderne teknikker
– Afdæmpet og hviler i dig selv – kan holde hovedet koldt i presset situationer, og bibeholde en god tone

Ansvarsområder;
– Egenkontrol
– Vareindkøb
– Rengøring/orden i køkkenet
– Oplæring af elever
– Løbende menuplanlægning i samarbejde med køkkenchefen og resten af køkkenet
– Den daglige drift i køkkenet ved køkkenchefens fravær
– Kontakt til vores lokale og faste leverandører
Vi tilbyder;
– En spændende hverdag i et travlt miljø i stor udvikling
– Passioneret og dygtige kollegaer på alle fronter
– Mulighed for at bidrage fagligt inden for konceptet
– Overnatningsmuligheder i en overgangsperiode hvis ønskes
– Fast vagtplan efter 2/5 modellen
– Personalegoder i henhold til Meyers/Løgismose koncernen
– Personlig udvikling, mulighed for kurser og efteruddannelse

Tiltrædelse efter aftale.

Øvrige oplysninger om stillingen, kan fås hos køkkenchef Brian Krag Andersen på tlf. 60 93 44 93

Ansøgning og CV sendes skal sendes pr. mail, ligeledes til Brian Krag Andersen bka@hotel-saxkjobing.dk