Velkommen

Hotel Saxkjøbing har i mere end 200 år været samlingspunkt for indbyggerne i den lille købstad, Sakskøbing – og kunne i 2010 fejre 175 års jubilæum for bevilling som Kongeligt Privilegeret Kro. De seneste 3 år har hotellet gennemgået en renovering for et større tocifret millionbeløb der har tilføjet 10 nye værelser og helt nyindrettede konferencerum, festsal og spisestuer. Taget er blevet udskiftet mens facader og bindingsværk står som nyt.

Hotel Saxkjøbings køkken har et tæt samarbejde med lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter og arbejder på at genskabe stoltheden omkring de udsøgte råvarer og produkter. Mad af høj kvalitet og af lokale råvarer og mest mulig økologi er en hjertesag for os.

Menukortet byder på både husmandskost og gastronomiske menuer, der skifter i takt med årets gang. Vi bruger råvarer der følger sæsonerne, så maden vi serverer er baseret på nyhøstede råvarer i overensstemmelse med naturens gang.

Lige ved siden af hotellet finder du Gårdbutikken. Her er der et stort udvalg af råvarer og produkter fra Lolland, Falster og Møn, som du kan købe med hjem. Der er både grøntsager, kød, brød, chokolade og en masse forskellige eddiker, most, vine, øl mv. Gårdbutikken er virkelig et besøg værd.

På den anden side af Torvet finder du vores madskole, der byder på madlavningskurser både for private og for selskaber.

Vores personale har tætte relationer til Sakskøbing og de fleste bor på Lolland Falster. Vi er stolte af at bo her, og af, at vi på Lolland Falster har så utroligt mange ting at byde på. Vi ser ikke kun hotellet, som en arbejdsplads – det er mere end det. Vi er så privilegerede dagligt at færdes i et hus, der rummer rigtigt meget historie.

Hotellet lever og ånder – vi kan mærke det i gulvene, når de knirker, eller vi kan se det, når der kommer en lille revne hist og her. Hotellet er råt, rustikt, hjertevarmt, nostalgisk, ærligt og uforudsigeligt. For os er det kun charmerende og vi smelter helt automatisk sammen i en fælles forståelse og respekt.

Vores ønske er, at du går herfra med lidt af denne følelse. Vi håber, at du vil opleve denne ro, tryghed og varme det giver.

Vi betragter alle vores gæster, som venner af huset, og vi håber, at du vil gå rundt og se de hyggelige lokaler og omgivelser – vi fortæller meget gerne historierne, når du møder os rundt omkring på hotellet.

Venlig hilsen
Claus Meyer og hele holdet på Hotel Saxkjøbing